Şimdi Ara

işlemcim yanıyo yardım!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • öncelikle açık kasayı kapatın sıcaklık artabilir diye düşünüyoruz ama olsun fan sisteminize bağlı olarak egzos ve emme fanları ekleyinki kasa içinde sağlıklı bir sirkülasyon oluşsun... ama bu arada kasan açık kalırsa sirkülasyon gerçekleşmiyeceği için sıcaklık artacaktır bu önemli bir nokta...
  • Rekor şimdilik elimde
     işlemcim yanıyo yardım!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: samet.yildiz

Rekor şimdilik elimde
     işlemcim yanıyo yardım!!

düşük soğukluk değeri ile rekor bende ve imzamdaki işlemci ile

/>

• yaw benim işlemcim 112 dereceyi bulmuştu(inanmayanlar teknik yardımda baksınlar) yanmamıştı. şimdi gurur duydum işlemcimle
  • quote:

Orjinalden alıntı: OErdem

öncelikle açık kasayı kapatın sıcaklık artabilir diye düşünüyoruz ama olsun fan sisteminize bağlı olarak egzos ve emme fanları ekleyinki kasa içinde sağlıklı bir sirkülasyon oluşsun... ama bu arada kasan açık kalırsa sirkülasyon gerçekleşmiyeceği için sıcaklık artacaktır bu önemli bir nokta...

Evet, mesela benim kasamda 4 tane kasa fanı var.(Kandalf) Kasanın kapağını açınca ısı bir miktar artıyor; ama arkadaşın kasasının kapağını açınca ısı düşüyor.(Sadece egsoz fanı var)
  • kasa içi akımı hiç yok bende 112 derece hmm? o zaman korkulacak bişe yok bosuna fan alıyoz yavv:) ii bi kasa alıcam ama alana kadar kasasız ve fansız nasıl idare edebilirim .vantilator tutmayı düşünüyorum işe yara mı sizce:)
    buy ara oerdem mesajın için saol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi someday__55 -- 11 Haziran 2007; 15:26:09 >
  • sistem boşta kasa açık sirkülasyon yok.bu işlemciye zarar verirmi ? ömrü kısalır diyenler ne kada kısalır mesela kaç aylık omru kaldı:)

işlemcim yanıyo yardım!!
  • beim ki 30 derece felan yaw.
    amd 3700+
  • quote:

Orjinalden alıntı: someday__55

kasa içi akımı hiç yok bende 112 derece hmm? o zaman korkulacak bişe yok bosuna fan alıyoz yavv:) ii bi kasa alıcam ama alana kadar kasasız ve fansız nasıl idare edebilirim .vantilator tutmayı düşünüyorum işe yara mı sizce:)
    buy ara oerdem mesajın için saol

rica ederim tabi vantilatörün biraz faydası olabilir ama hava sirkülasyonunu iyi yapabiliceğin en azından emme ve egzos fanlarını koya biliceğin bir kasa olursa sıcaklık düşürme başarı oranı daha da iyi olur...
  • quote:

Orjinalden alıntı: samet.yildiz

Rekor şimdilik elimde
     işlemcim yanıyo yardım!!

istersen sizin eve geleyim beraber işlemcinin üstünde mangal yapalım
  • bilgisayar işini öğrenmek için girdim bu foruma. az çok bilgi sahibide oldum. ama şuna dikkat ettim her sorunum var diye başlık açanda açılış cümlesi "dandik bir psu'um var" oluyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: BakimsizTarzan

bilgisayar işini öğrenmek için girdim bu foruma. az çok bilgi sahibide oldum. ama şuna dikkat ettim her sorunum var diye başlık açanda açılış cümlesi "dandik bir psu'um var" oluyor

Demekki her sorunu olanların çoğu psu larına güvenmiyor.
  • ya arkadaşlar nereden öğreniyosunuz bu sıcaklıkları
  • quote:

Orjinalden alıntı: The_mAnyaCK

ya arkadaşlar nereden öğreniyosunuz bu sıcaklıkları

Speedfan, Everest gibi programlarla öğrenebilirsiniz
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.