Şimdi Ara

işlemcim yeterlimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bişey danışmak istiyorum bilgisayarıma ekran kartı,power supply ve ram takviyesi
    yapmayı düşünüyorum..

işlemcim p4 3.2 (lga775) , anakartım asus p5ld2 ve 1 gb 667mhz ram mevcut,

almak istediğim ekran kartı SAPPHİRE ATI Radeon HD 3850 512MB ve 2 gb 667mhz ram.

sizce nasıl olur? yeni oyunları rahatlıkla oynayabilirmiyim performansı nasıl olur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sertannn -- 22 Haziran 2008; 3:00:08 >

• ı ıslemcı ıle ıstedıgın werımı alamazsın darbogaz yaratır kesınlıkle cıft cekrdek bı ıslemcı sart o ekran kartına amd 4000+ gıbı we ya daha ustu o ıslemcıye 8600gt takabılırsın ancak o bıle darbogaz yaratır
  • Anakartında kullanabileceğin bütün işlemciler burada :http://www.cpu-upgrade.com/mb-ASUS/P5LD2.html
  • o sitede bütün ıntel işlemcileri kullanabildiim yazıoda benimki pentium D ' ye kadar desteklio die biliyorum..
  • dikkat et o anakartın(sanırım o model) sadece pcb rev 2.0 olanı coreduo mimarili işlemcileri destekliyor..(coreduo,pentiumdualcore,celerondualcore...)..rev numarası anakart üstünde yazar genelde

http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=185&model=515&modelmenu=1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi usb2.0 -- 23 Haziran 2008; 1:07:14 >
  • arkadaş işlemci alacam dememişki..

HD4850 al bütcen yeterse.. inş yeter..
  • en azından çift çekirdek bi işlemci şart
  • bence yetersişz daha güzelleri cıktı kardes
  • tam olarak neresinde yazıyor bu rev numarası? anakartın kutusu duruyor ama üstünde core2 duo desteklediğine dair bi yazı göremedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sertannn -- 22 Haziran 2008; 21:13:20 >
  • pcb rev numarası genelde anakart üstünde yazar..kutudan ziyade anakarta direk olarak bakabilirsen belki bişeyler çıkar
  • Sen ekran kartı, Psu , ram gibi ürünler almak yerine önce saglam bi anakart ve 2 veya 4 çekirdekli bi işlemci al.
    artık oyunlar tek çekirdekli işlemcileri desteklemiyor bile performans alamassin + zevk alamassin
  • Arkadaşım aynı anakartı(pcb 1.02) ben de kullanıyorum. C2D desteklemiyor o yüzden Asus p5q-pro almaya karar verdim. Revizyon numarası anakartın üzerinde yazar. Ortalarında biryerde yazıyor.
  • sağolun arkadaşlar.. rev numarasını gördm 1.02 anlaşılan desteklemiyor..
  • Valla paran yetiyosa sistemini yenile
    İşlemci olarak e4600 eğer daha fazla para veriyim diyosan e7200
    Anakart:Gigabytenin p35 yongasetli herhangi bi anakartı
    Ekrankartı:hd4850 al 199$
    Ram:2adet 2gb al dual channel yap
    Ben bunların hiçbirini yapmadım bekliyemedim ocakta pc topladım çok pimanım
    İşlemcim e4500
    Anakart:p31ds3l
    Ekran kartı:Gigabyte 8600gt 512mb ddr2(bu ekran kartına 200ytl verdim ah ulan)
    Ram :1gb 800mhz
    Ksa raidmax sagitta2
    Bunlara 1milyara yakın para verdim eski pcmle biraz daha dayansam sana önerdiğim sistemin daha iyisini bile alabilirsim sende benim gibi hata yapma toplarken adam akıllı topla
  • o ekran kartı ocakta 200ytl değildiki...2007 ekiminde 8600gt sonic+ yı 180ytl ye aldık...seninki aceleden çok araştırmadan almak olmuş...gerçi sisteminde kötü değil..1gb ram daha eklesen görmeyeceği iş yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi usb2.0 -- 23 Haziran 2008; 20:11:50 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: McCarty

Sen ekran kartı, Psu , ram gibi ürünler almak yerine önce saglam bi anakart ve 2 veya 4 çekirdekli bi işlemci al.
    artık oyunlar tek çekirdekli işlemcileri desteklemiyor bile performans alamassin + zevk alamassin

Hangi oyun çift cekirdekli işlemci destekliyormuş merak ettim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.