Şimdi Ara

Sistemime İşlemci Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sistemimdeki işlemci yakın zamanda yenilediğim msi gtx1060 6 gb ekran kartıma dar boğaza sebep olduğundan oyunlarda manasız takılmalar yaşıyorum. Cod un pubg gibi versiyonunda ve diğer bazı oyunlarda discordda arkadaşlarla konuşurken onların seslerini alamıyorum örneğin. Bu işlemciden mi kaynaklanıyor ondan da emin değilim gerçi ama sistemdeki en eski parçalardan biri işlemcim o yüzden ondan şüphelenyorum.

Bu sebeple işlemci tavsiyelerinize açığım.

Mevcutta kullandığım sistem

-Asus H97M-E Intel H97 sOKET 1150 ddr3 1600 MHZ ANAKART.

- Intel Core i5 4670k 3.4ghz 22nm soket 1150 işlemci

-msi gtx1060 6 gb ekrna kartı

-Carbide 200r 550 watt kasa

-2*4GB ripjawsX ddr3 1600 mhz ram.

• Sadece işlemci değil muhtemelen 8 gb ramden de gol yiyorsunuz. Afterburner ile kontrol edin, ram kullanımı 7500 mblarda geziyorsa ram limitine de takılıyorsunuz.

O anakartla kullanabileceğiniz en yüksek İşlemci i7 4790k. Sarı sitede 4790 için, Ryzen 5 2600'den daha pahalı ilanlar gördüm. Elinizdekileri satıp 2. elden Ryzen 5 3600 + B450 anakart + 2x8 gb ddr4 3200 ram bakabilirsiniz.
  • Rami 16 yapin hocam. "Temiz" windows 3gb kadar ram yiyor zaten. Discord vs arkada kullaniyorum diyorsunuz geriye oyuna bir sey kalmadi
  • Mr. Decent kullanıcısına yanıt

Rami 16 yapinca sistem toparladi epeyce. Cok tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kassady -- 13 Temmuz 2024; 18:50:42 >
  • a-f-h A kullanıcısına yanıt

Evet ram cok boguyormus degistirince fark ettim. İslemci fiyatlari ise komedi. 10 yillik islemciye dunya paralar cekiliyor. Simdilik degistirmeyecegim gibi zaten degistirsem de olaganustu bir performans artisi olmayacak gibi. Bu sekilde bir sure daha devam edip 1-2 seneye yeni sistem toplarim. Tesekkurler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.