Şimdi Ara

İŞLEMCİMDA SORUN OLDUGUNU DÜŞÜNÜYORUM LÜTFEN YARDIM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    yo hayır bu işlemciye oc yapmaya gerek yok yenısını alıcam 8600 alıyorum o zaman en uygunu o dedınız abiler bizede onu almak düşer burda bilgisayarcı var onunla konusuyum alıp taktırıyım diğer bilgisayarımda 512 mb ekran kartı 2 gb ram e6500 2.93 ghz işlemci var bundan kat kat az kasıyor anakartıda aynı galiba o yüzden işlemci diyorum anlayabilmişsinizdir umarım
  • kubilay67036703 K kullanıcısına yanıt
    Ekran kartının belleğinden çok grafik birimi önemli gt420 hiç iyi bir kart değil.r7 240 ya da ikinci el 5770 alsanız kat kat daha iyi olur sistem.her şey işlemci değil özellikle oyunlar için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • osmanenes3 O kullanıcısına yanıt
    tamamda benım ekran kartım yenı zaten tekrardan deiştiremem işlemci alıcam sadece çok yüksek oyunlar oynamıyorum o yüzden diğer bilgisayarım ile karsılaştırdıgımda bu bana yeterli diye düşünüyorum
  • kubilay67036703 K kullanıcısına yanıt
    Hocam senin yeni dediğin kart 5. Yılına girecek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • osmanenes3 O kullanıcısına yanıt
    abi haklsıında diğer bilgisayarımda kasma sorunum yok onun kartından daha iyi ram ide iyi fakat işlemcisi kötü o yüzden onunla eşit tutmak yada birazcık iyi olması gerekiyor düşük olması deil amaç bu amacım bu yani karşılaştırma okey? o yüzden bana lazım oaln şey işlemci
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.