Şimdi Ara

İŞLEMCİMDA SORUN OLDUGUNU DÜŞÜNÜYORUM LÜTFEN YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • EKRAN KARTIMIN YETERLİ OLDUGUNU DÜŞÜNÜYORUM SOĞUTU FORMAT RAM VE TERMAL MACUN İŞLEMLERİ YAPILDI BİLGİSAYARIMA AMA İŞLEMCİMİN ÇOK KÖTÜ OLDUGUNU DÜŞÜNÜYORUM SOKET BİLGİLERİ FOTOĞRAFTA GÖRÜLDÜĞÜ GİBİDİR NE YAPMALIYM HANGİ İŞLEMCİ UYGUN OLUR PERFORMANS ARTAR?
     İŞLEMCİMDA SORUN OLDUGUNU DÜŞÜNÜYORUM LÜTFEN YARDIM

• Işlemci düşük kalmış e 8500 veya quad core işlemciler bak 2. El bölümünden ok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ULTRASLAN_06 kullanıcısına yanıt
    sadece işlemcimi çünkü bazı arkadaşlarımın işlemcisi güzel diğer özellikleri benımkının yarısı kadar düşük ona rağmen fraps ile 60 fps çekiyorlar normal oyunlarda sıfır kasma ile oynuyorlar bu iki seriye bakarsam sorunu çözermiyim bi sorum daha var işlemci alırken fanınıda veriyorlarmı yani 2. olsa bile yeni aldıgım işlemcininmi fanını takıcam yoksa fark etmezmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kubilay67036703

sadece işlemcimi çünkü bazı arkadaşlarımın işlemcisi güzel diğer özellikleri benımkının yarısı kadar düşük ona rağmen fraps ile 60 fps çekiyorlar normal oyunlarda sıfır kasma ile oynuyorlar bu iki seriye bakarsam sorunu çözermiyim bi sorum daha var işlemci alırken fanınıda veriyorlarmı yani 2. olsa bile yeni aldıgım işlemcininmi fanını takıcam yoksa fark etmezmı?

Sen sadece işlemciyi degistiriyorsun soketi değil işlemci fanı değiştirmemeli gerek yok bu arada Senin Sisteme 1 veya 2 gb 256 bit GDDR5 hd 6850 veya 7850 alabilirsin power kaç waat ?

• 6850 felan agir kacar ya o sisteme ama quad bir islemci alirsan belki

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • anakartın quad desteği yok ve 6850/7850 gibi kartlar çok fazla o sisteme..çözünürlük düşük zaten
  • Ekran kartın da pek iyi sayılmaz. 5 sene öncesinin giriş seviyesi kartı.
  • Sat diskavri al.

Şaka bir yana imzamdaki sistemi sana da tavsiye ederim.

Anakartı H81M.P33 yaparsan daha da düşer fiyatı.

• ya abiler pek anlamıyorum bilgisayardan o yüzden bu sisteme en iyi gidicek işlemci hangisidir yani hangisini alırsam fazla gelir az gelir hiçbi fikrim yok ama bana lazım olan sadece işlemci diğer bilgisayarımda ıntel e6500 var 512 mb ekran kartı 2 gb ram var ona rağmen bundan kat kat az kasıyor oyunlarda ve burdan anlıyorum işlemcinin etkisini
    inan eğer nerden bakıldıgını bilmiyorum tek istedigim bu sisteme gidicek EN İYİ İŞLEMCİ hangisidir sorusunun cevabı :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: kubilay67036703

inan eğer nerden bakıldıgını bilmiyorum tek istedigim bu sisteme gidicek EN İYİ İŞLEMCİ hangisidir sorusunun cevabı :(

Quad serisi işlemciler den birini alman ok.

E serisi deilde quad serimi alıcam? en yüksek performanslı quad işlemci alsam bilgisayarı boğma felan gibi şeyler yaparmı
  • Alacagin model q6600 4 cekirdek hem hesapli hem performansli

• tequila12345 kullanıcısına yanıt
    ghz ı az deilmi E serisinin ghz ları fazla ama yani pek anlamıyorumda
  • Ghz ye bakma sen onemli olan kartin mimarisi google arat karsilastir istersen q6600 efsane dir ya rahat ol

• Verilen cevaplari okuyormusun?
    anakartinin 4cekirdekli islemci destegi yok takamazsin taksanda calismaz uyumlu en iyi alabilecegin islemci e8600 olur birde elindeki karti 2gb diye performansli sanma giris seviyesi kart altiustu

• kubilay67036703 K kullanıcısına yanıt
    Kardeşim sistemine takabileceğin en iyi işlemci core 2 duo e8600,8500 dür.diğer arkadaşlar anakartın çipsetine desteklediği işlemcilere bakmadan atıp tutmuş yok quad serisi al ok. Ya da q6600 efsanedir gibi.yanlış bilgi vermekte üstlerine yoktur bazı arkadaşların.e8500 bak 2. El.ayrıca ekran kartın da çok iyi bir şey değil.r7 240 ya da 250 alırsan daha iyi olur.e8500 e daha üstü ekran kartı alman tam performans almana engel olur.kısaca işlemciyi e8500 yapıp ekran kartını r7 240 ve ua 250 yapman sistemini canlandıracaktır.

• pegasus1881 kullanıcısına yanıt
    ya öylede okuyorum bütün cevapları öyle ama bana yeterli o kadarı fazlasına gerek yok tamam e8600 a bakıyorum daha iyi bi işlemci takamam dimi ?
  • osmanenes3 O kullanıcısına yanıt
    abi öyle diyosunda benım imkanım yok ekran kartımı yenı aldım sayılrı çok geçmedi aradan ram de eklendi üstüne abartmadıgım için çok üstün şeyler alamıyorum işlemci önemli oldugu için yatırımımı ona yapmak istiyorum o kadar yani
  • kubilay67036703 K kullanıcısına yanıt
    O zaman işlemcini e8600 ile değiştir.eğer şimdilik idareten bir şey yapmak istersen işlemcini overclock yap 2 ghz den 3 e çıkarsan yine kârdır.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.