Baslikta belirttigim gibi islemcim amd phenom ii 1100t b.e 3.3ghz yaklasik olarak 15 aydir var su ana kadar hic termal macununu degistermedim veya ekstra fan almadim islemcime . amd nin stok fanlari yetersiz oluyor bi sure sonra oyun takiliyor ve fani degistirmeye karar verdim . fiyati 100 tl olmassa daha iyi olur :)
venomu begendim acikcasi zaten indirimsiz fiyat 110 tl indirimli gelirse baya duser 30 35 tl civari begendim.peki iyi mi sogutuyor yani normal diger sogutucu fanlaridna fark ettirirmi baya?
quote:
Orijinalden alıntı: Berk1990
venomu begendim acikcasi zaten indirimsiz fiyat 110 tl indirimli gelirse baya duser 30 35 tl civari begendim.peki iyi mi sogutuyor yani normal diger sogutucu fanlaridna fark ettirirmi baya?
ben olsam sunbeam alırım git başkalarına sor yine sunbeam der sitelere git en çok satılanlar listesinde 1 numara bence sunbeam al
sun beami dedigin gibiyse alirim fiyati gayet uygun bana gore.bakalim baska birileri neler onericek :)
PcCooler S121 öneririm. Ben evde kullanıyorum. Gerçekten mükemmel. Fiyatı da 75lira civarında