Bildirim
Laptop Icin Powerbank Var Mi?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Usb-c'den şarj olan bir Laptop ve yüksek kapasite bir powerbank ile sorunu çözebilirsiniz diye düşnüyorum. Powerbank'in güç aktarım hızı da önemli, onu araştırmak lazım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
USB-C den sarj olan laptop ve büyük mAh lı bir powerbank ile bu sorunu çözebilirsin. USB-C den sarj olan tek bilgisayar çeşidi Macbook lar bu arada. -
tahmınımce saglam bır urun bulamayacaksanız
tavsıyem 2.bır batarya olacaktır
hatta urununuze uygun batarya standı varsa alıp kullanabılırsınız -
Xiaomi notebooklar ve Huawei'nin notebookları type c ile şarj oluyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: InsideR
tahmınımce saglam bır urun bulamayacaksanız
tavsıyem 2.bır batarya olacaktır
hatta urununuze uygun batarya standı varsa alıp kullanabılırsınız
Anladım hocam bu seçenek mantıklı geldi teşekkür ederim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Lenovo T480 is laptopu kullaniyorum. USB C den sarj oluyor. USB-C kablosu ile powerbank i bagladim hic sarj oluyor gibi gozukmedi. Acaba ozel bir powerbank mi kullanmak gerekir -
quote:
Orijinalden alıntı: Awsful
Lenovo T480 is laptopu kullaniyorum. USB C den sarj oluyor. USB-C kablosu ile powerbank i bagladim hic sarj oluyor gibi gozukmedi. Acaba ozel bir powerbank mi kullanmak gerekirwww.google.comxiaomi 45 watt power bank - Google'da Arahttps://www.google.com/search?client=opera&q=xiaomi+45+watt+power+bank&sourceid=opera&ie=UTF-8&oe=UTF-8
bunu inceleyin derim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X