Şimdi Ara

iphone 5 sarj priz dönüştürücü ile kullanmak zarar verir mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
5.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar cihaz vietnamdan geldi. sarj aleti 3 uçlu.. 5 liraya elektrikçiden dönüştürücü aldım ilk kez şuan sarj ediorum ancak telefonda ısınma mevcut.. voltaj olayı v.s bizim ülkemize uygunmu ? zarar verirmi telefonun piline ? Teşekkürler

• Hocam forumda,çakma-kalitesiz olup patlayanlar bile var.(Bir arkadaşın hafif eli yanmıştı) Hiç tavsiye edilmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Araluen

Hocam forumda,çakma-kalitesiz olup patlayanlar bile var.(Bir arkadaşın hafif eli yanmıştı) Hiç tavsiye edilmez.

sarj aleti orjinal yanlız, dönüştürücünun çakma kalitesiz oluşundan bahsediyoruz değil mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: johnozer

quote:

Hocam forumda,çakma-kalitesiz olup patlayanlar bile var.(Bir arkadaşın hafif eli yanmıştı) Hiç tavsiye edilmez.

sarj aleti orjinal yanlız, dönüştürücünun çakma kalitesiz oluşundan bahsediyoruz değil mi ?

Evet hocam, sırf dönüştürücü yüzünden patlayabilir, linkini bulamadım atıcaktım yoksa.

Edit:İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Araluen -- 14 Temmuz 2013; 16:06:29 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: johnozer

quote:

Evet hocam, sırf dönüştürücü yüzünden patlayabilir, linkini bulamadım atıcaktım yoksa.

Edit:İmla

yapmayın yaw, telefona bi sürü masraf ettim zaten şimdi orjinal sarj nerden bulurum.. araştırdım biraz ama pek bişi bulamadım fiyatı nedir.. kablo istemiorum tek satılırmı ?

• Vermez ama kaliteli birşey kullanırsanız,elektrikçiden aldıklarınız kaliteli değil.

Slink Slx WA9 modelini öneririm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen kaliteli bir dönüştürücü alın veya orjinal adaptörü bulabiliyorsanız alın. iPad'in adaptörünü almanızı öneririm 2.4 amper olduğu için iPhone'un şarj aletine göre çok daha hızlı şarj ediyor (2 kattan fazla) üstelik zararda vermiyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Benim evinde amerikadan alinmis 3 tane iphone bitane ipad bitanede macbook var hepsini dandik 1 tl lik donusturuculerle sarj ediyorum hic birsey olmaz siz millete bakmayin.

• quote:

Orijinalden alıntı: karti

Benim evinde amerikadan alinmis 3 tane iphone bitane ipad bitanede macbook var hepsini dandik 1 tl lik donusturuculerle sarj ediyorum hic birsey olmaz siz millete bakmayin.

Aynen katılıyorum. Bende 5 yıldır kullanageldiğim ıp3, 4g, 5 ve iPad imi hep ebay dan aldığım 1 USD lik kablo ve 1 USD lik şarj cihazları ile kullanıyorum . Hiç bir şey olmaz kardeşim dönüştürücü dediğin neki sadece ara fişi gibi birşey

• quote:

Orijinalden alıntı: Sacramental

Vermez ama kaliteli birşey kullanırsanız,elektrikçiden aldıklarınız kaliteli değil.

Uçlarını iyi tutmazsa yarıda kalıyor şarj.
    Bu tavsiye ettiğiniz iyi kavrıyor mu apple şarj aletinin uçlarını?

• quote:

Orijinalden alıntı: deblod

quote:

Orijinalden alıntı: Sacramental

Vermez ama kaliteli birşey kullanırsanız,elektrikçiden aldıklarınız kaliteli değil.

Uçlarını iyi tutmazsa yarıda kalıyor şarj.
    Bu tavsiye ettiğiniz iyi kavrıyor mu apple şarj aletinin uçlarını?

Evet,1.5 senedir kullanıyorum,memnunum.

• İphone'u, ipad'i bulduğum çakmak şarjı, herhangi bi uç, samsung şarjı vs. ne varsa senelerdir şarj ederim bi sorun yaşamadım hiç.

1-2 tllik şarj kablosu devamlı laptop'uma takılı şirkette hergun telefonu öyle şarj ediyorum.

Bi sorun olacağını düşünmüyorum. Orjinale dünyanın parasını vermeye gerek yok..
  • Sarj aleti olsa neyse de 3 yildir 2 tl lik donusturucuyle kullaniyorum hicbir sey oldugu yok.

• Kac bin TL'lik cihaz kullaniyorsunuz orijinal urun kullanmaktan kaciniyorsunuz. Cihaz patlarsa kendinize ve sevdiklerinize zarar verebilirsiniz. Bunun geriye donusu de olmaz. Konu sagliga gelince de ucun besin hesabini yapiyorsan da her sey mustehak sana...

• dönüştürücünün ayaklarını sıkı yap
  • quote:

Orijinalden alıntı: Victor Branco

Kac bin TL'lik cihaz kullaniyorsunuz orijinal urun kullanmaktan kaciniyorsunuz. Cihaz patlarsa kendinize ve sevdiklerinize zarar verebilirsiniz. Bunun geriye donusu de olmaz. Konu sagliga gelince de ucun besin hesabini yapiyorsan da her sey mustehak sana...

Üçün beşin hesabı?

Orj kablomun ucu koptu. Yenisini almak zorunda kaldım. Ek olarak gün içinde şarjım bittiği için şirkette bıraktığım bi şarj cihazım daha var.

Apple store da 105 TL (kablo+uç) şuan. Şirket içinde 1 tane alırsam 210 TL. Malum araç için de lazım 70 TL'de çakmaklık şarjı. 280 TL.

Telefona verilen para koymuyor ama 3 kabloya yaklaşık 300 TL vermek gereksiz geliyor bana.

Sadece iphone olarak bakmamak lazım. Şuan piyasadaki şarj aletlerinin yarısından fazlası çakma. Her şeyi o kadar abartmamak lazım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.