Şimdi Ara

Orijinal usb kablosu ve normal adaptör kullanmak zarar verir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
3.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • elimde ıphone 5s var ama şarj cihazım bozuldu bende yenisini alacam,ama fiyatlar pahalı. usb kablosu 80 lira adaptör (namı diğer kafası) 80 lira. bende de ttec adaptör var sadece orijinal usb kablosu alsam sıkıntı olur mu?

teknosadaki yetkili abiye sordum ttec alayım mı kablo diye dedi ki uzun vadede sıkıntı çıkarır. ne diyorsunuz?

• Kafa orijinal kablo yan sanayi olursa hiç bir sıkıntı olmaz. Kafa orijinal olmalı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gel pc pc kullanıcısına yanıt
    ttec iphone lightning usb kablo alabilirsin tavsiye ederim çünkü ttec Lightning mfi kablosu var yada ttec Quantun Duo MFİ sarj aleti al kafan rahat olsun tavsiye ederim..
  • yigenim e iphone 5 icin gmc marka adaptör kablosuyla beraber aldık 6-7ay gibidir kullanıyor originalden hic fark görmedik 2 saatte dolduruyor.hiç bir sıkıntıda olmadı daha.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • orjinal olmayan ürünler yavaşça ömründen çalar hemen belirgin bir sonuç göremezsiniz. bir çok defa forumda belirtilmesine rağmen yinelemekte fayda görüyorum; çokça para verip aldığınız elektronik aletlerinizde yan sanayi ürünler kullanmayınız.
  • Orjinal alamıyorsan Ttec yerine sony htc samsung gibi diğer markaların adaptörünü kullanman daha mantıklı olur

• Evinde yangın haberlerini okuyoruz ya işte onlar orjinal olmayan adaptörlerden dolayı çıkıyor, orjinal olmayan kablolardan dolayı değil. Kesinlikle orjinal almalısınız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hiç düşünmeden alabilirsiniz yangın çıkaranlar toptanı 1-2 dolara satılan çakma çin ürünleridir ttec çok kaliteli ürünler yapar ve çevremde kullanan bir sürü insan var ne şimdi ne de ileride en ufak sıkıntı olmaz.
  • Tam tersi kablonun orjinal olması gerekiyor. Ben aylardır 5s ve Air 2'yi Monster prizin usb yuvasından şarj ediyorum, iPad Mini'yi orjinal Samsung 2A adaptörden şarj ediyorum bir sıkıntı olmadı.

• valla kafamı çok karıştırdınız,eve çıktık arkadaşlarla öğrenciyiz bu ay sıkışığım hemen alıp kurtulmak istiyorum ama ikiside toplam 160 küsür oluyor benim için şimdilik çok maalesef.

adaptörü mü alayım napayım bilemiyorum ki,birine de sordurttum adam demiş ki usb sağlam olsun adaptör çok çok önemli değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: gel pc pc

valla kafamı çok karıştırdınız,eve çıktık arkadaşlarla öğrenciyiz bu ay sıkışığım hemen alıp kurtulmak istiyorum ama ikiside toplam 160 küsür oluyor benim için şimdilik çok maalesef.

adaptörü mü alayım napayım bilemiyorum ki,birine de sordurttum adam demiş ki usb sağlam olsun adaptör çok çok önemli değil

en kısa vadede çözüm istiyorsan daha yavaş şarj edersin ama orj. kablo al pc den şarj et bir süre. Sonra para bulduğunda adaptörü de alırsın.

www.hepsiburada.com
    iPhone Kablosu Fiyatları & Apple iPhone Şarj Aleti ve Şarj Kablosu
    http://www.hepsiburada.com/apple-lightning-data-kablosu-iphone-5-5s-6-6-plus-md818zm-a-kutusuz-p-TELDATAIP5

kabloyu da burdan al 80 kaat verme, aldım 2 aydır kullanıyorum tık demedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CCaGDaSS -- 17 Şubat 2016; 16:11:30 >

• Buna kesin al ya da kesin alma gibi bir şey söylemek mümkün değil.

Adaptör 5v 1a olsun, dayanıklı, sağlam, kaliteli, aynı amperi sürekli vereceğinden mümkün olduğunca emin olabilmeniz için adaptörün markalı olmasına özen gösterin.
    Yani elinizde başka markalı ürünlerin aynı volt ve amper değerlerini karşılayan adaptörleri varsa onu kullanabilirsiniz. Örneğin sony, samsung, lg, philips, panasonic, jawbone vs gibi.
    Yoksa orjinal adaptör kullanın. Voltaj ve amper dalgalanmaları yaşamak istemezsiniz sonuçta.

Kablo konusu da bildiğiniz gibi yan sanayi kablolar uyarı verebiliyor, şarj etmeyebiliyor, şuanda şarj ediyor olsa bile bir sonraki versiyon güncellemesini yapınca desteklemeyebiliyor.
    Ama çalıştığını bildiğiniz bir kablo ise kullanabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CCaGDaSS

quote:

Orijinalden alıntı: gel pc pc

valla kafamı çok karıştırdınız,eve çıktık arkadaşlarla öğrenciyiz bu ay sıkışığım hemen alıp kurtulmak istiyorum ama ikiside toplam 160 küsür oluyor benim için şimdilik çok maalesef.

en kısa vadede çözüm istiyorsan daha yavaş şarj edersin ama orj. kablo al pc den şarj et bir süre. Sonra para bulduğunda adaptörü de alırsın.

www.hepsiburada.com
    iPhone Kablosu Fiyatları & Apple iPhone Şarj Aleti ve Şarj Kablosu
    http://www.hepsiburada.com/apple-lightning-data-kablosu-iphone-5-5s-6-6-plus-md818zm-a-kutusuz-p-TELDATAIP5

kabloyu da burdan al 80 kaat verme, aldım 2 aydır kullanıyorum tık demedi.

tavsiye için teşekkür ederim artık bunu alacam heralde. korkum şu 1 sene sonra telefonun bataryasının bitmesi yoksa bende 50 liraya orijinal olmayan ama en sağlamlardan alırımda işte...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.