Şimdi Ara

İşlemcimi Ekrankartımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben 1.5 yıl önce kendime bilgisayar satın aldım fakat şuanda memlun değilim bazı online oyunlarda çok kasma sorunu ve fps problemi alıyorum bilgisayarıma yeni parça almaya karar verdim fakat ne alıcağımı bilemiyorum online oyun oynayan arkadaşlarıma sordum ekran kartın iyi işlemcini değiştir dediler bizim tanıdık bir bilgisayarcımız var oraya gittim şimdi sen işlemciyhe 800 1000 tl para vericeğine sana bir ekran kartı alalım işlemci ile sorunu çözemessin dedi ne yapıcağımı bilemedim pc özelliklerim şunlar bilgisayar yanımda değil bukadarını yazabiliyorum kusura bakmayın sizde hangisini yenilersem gta 5 online arma 3 online dayz gibi oyunlarda kasma sorununu ortadan kaldırmıs olurum.

Ekran kartı:Zotac Nvidia gtx660
    İşlemci:Amd(fx)8150 eight-core
    Ram:16gb

• Monitör çözünürlüğü nedir?
  • devilseaaa kullanıcısına yanıt
    hocam ekran kartınız da iyimiş ama,belki komik bulacaksınız bence siz harddiskinizi bir ssd ile değişitirin, hem maliyetide düştü 150-160 tl civarında alabiliyorsunuz...
  • İ5 4590 + Z97 ile Multiplayer FPS sorununu çözebilirsiniz.
  • Çözünürlüğüm 1920.1080.SSd kullanmıyorum fakat alıcam.Bilgisayarcı bana intel işlemci alamassın ana kartın amd dedi ana kartıyla değişmen lazım oda pahalıya patlar dedi.Zaten intel işlemci iş bilgisayarı dedi genelde yüksek grafikli tasarımlar yapanlar intel kullanıyor oyun performansını amdde daha güzel alırsın dedi.Sizde işlemcimi yükseltsem sorun çözülürmü yoksa direk ekran kartımı alsam param boşuna gitsin istemiyorum yardım edin lütfen.Bu arada bütçem max 1000tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devilseaaa -- 29 Nisan 2015; 19:47:28 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    işlemci anakart pc güncellemek
    11 yıl önce açıldı
    Anakart & İşlemci
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.