Şimdi Ara

İşlemcinin çarpanı artmıyor yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Amd A10 7300 serisi bir işlemcim var. Laptopu açtığımda 1.06 ghz de takılıyor ve hiç yükselmiyor. Oyunlarda bariz fps düşüşü oluyor. İşlemler yavaşlıyor.

Amd nin kendi overclock programını indirdim turbo core u kapatıp 19x çarpana aldım ve işlemci 1.90 ghz çıktı ama 32x e çıkmıyor. Çarpanı 32x alıp uygula dediğimde tekrar 19x e döndürüyor. Bi el atsanız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• http://www.notebookcheck-tr.com/AMD-Kaveri-A10-7300-Notebook-Processor.123429.0.html
    1.9-3.2 olması lazım onun biosdan bakabilirsin hızı kaç diye.
  • yabgufurkan Y kullanıcısına yanıt
    Hızını biliyorum, 32x aldığımda 3200 mhz target diyor ama o değere çıkmama izin vermiyor 19x e geri döndürüyor apply bastığımda ama 32x i destekliyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • OC edilmiyosa mobil versiyon zaten yapılamaz anlattığın. İşlemci temelde 1.9 Turboyla ihtiyacı varsa 3.2'e çıkıyomuş.İhtiyacıyoksa 0.8'e de düşer rahat rahat çalışır.
  • CPUID CPU-Z ındırıp ss ı nı atarmısın
  • Bugün laptopu uykudan uyandırdığımda işlemci değerlerine bakayım dedim. Çok şaşırdımİşlemcinin çarpanı artmıyor yardım
    Laptopu uykuya geçirmeden önce kırmızı kutucuk içindeki düğmeye basmıştım resimdeki hale getirmiştim acaba ondan mı oldu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.