Şimdi Ara

İşlemcinin oyuna etkisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Sormak istediğim şey şu Benim Nvıdıa gt420 2GB DDR3 ekran kartım var işlemcim:İntel Core TM 2 Duo 2.80 Ghz .Ben yeni 4 çekirdekli işlemci almayı düşünüyorum
    Yeni işlemci almak oyundaki performansı artırır mı?.Yani mesala oyunu düşük özelliklerde oynuyorsak orta özellikte falana oynayabilirmiyiz.

• O ekran kartıyla istersen 5960x tak yine birşey olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni nesle geçmen şart

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gpu %100 olmuyorsa yeni işlemci ihtiyacı düşünülür ama durduk yere gpu %100 iken işlemci değiştirilmez ekran kartını değiştir önce
  • neophronTR bilgisayardan fazla anlamıyorum da gpu ne
  • Nvıdıa gtx 460 ekran kartı nasıl alınır mı acaba ?
  • Yeni işlemci alman için anakartı da değiştirmen lazım. Ayrıca işlemci oyundaki grafik ayarını değiştirmez sadece aldığın fpsyi arttırır. O da her oyunda olmaz eğer ekran kartı limit koymuyorsa olur. Bence sen o sisteme boşa masraf yapma çünkü ekran kartın da yetersiz. Ekran kartını değiştirsen büyük ihtimal psu da yetmeyecek.
  • İşlemci falan alma sistemi yenilemeye gayret et,ekran kartın iyi değil belki psu'da sorun cıkarır.
  • bütçe imkanları dahilinde ekran kartını değiştirmelisin

http://www.vatanbilgisayar.com/ekran-kartlari/?opf=p2835
  • Nvıdıa gtx 460 ekran kartı nasıl alınır mı acaba ?
  • total590 T kullanıcısına yanıt
    Oynayacağınız hangi oyunlar ve monitör çözünürlüğünüz nedir onlara göre yorumlamak lazım yeni nesil işlemci sömüren oyunlarda pek bir fark görülmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qaanx -- 26 Haziran 2015; 18:12:11 >
  • gta 5 pes 15 ve onlardan daha düşük bazı oyunlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.