Şimdi Ara

İslemciyi overclock yaptım bilgisayar açılmıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
2.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Hadeuweeo-Nyuseu

quote:

Orijinalden alıntı: berkke

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mertyagci

Rami sök tak mı?Arkadaşlar lütfen yanlış bilgi vermeyin.Bakın bilmediğiniz konuda yaptığınız bir yorum yanlış şeylere sebep olabilir.Ramin sökülüp takılmasının biosla ne ilgisi var?

Rami söküp taktığın zaman bios sıfırlanır kardeşim bilmiyorsan konuşma.

Elektronik olarak açıkla bakalım yoksa boş konuşma

Elektronik açıklamamı Rami söküp taktığın zaman anakart donanım değişikliği algılandı diye bir uyarı veriyor ve biosu sıfırlıyor.Bu kadar basit.
    Hadi yol al.

Bilgisayarı her kapattığında ram zaten sıfırlanır. Sıfırlanmayan eepromdur bios eeprom'dadır. Eeprom bios pilinden güç alır. Ram bios pilinden güç alırsa sen bilgisayarı 1 gün açmasan pil biter hemen. Mantığın yok

Ben ne diyorum sen ne diyorsun.Ben diyorumki rami sökersin takarsın anakart ise donanım değişikliği olarak algılar ve biosu otomatik sıfırlar.Kendi gözlerimle gördüğüm yaşadığım birşey olmasa bu kadar ısrar edecek halim yok heralde.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mertyagci

Rami sök tak mı?Arkadaşlar lütfen yanlış bilgi vermeyin.Bakın bilmediğiniz konuda yaptığınız bir yorum yanlış şeylere sebep olabilir.Ramin sökülüp takılmasının biosla ne ilgisi var?

Rami söküp taktığın zaman bios sıfırlanır kardeşim bilmiyorsan konuşma.

Elektronik olarak açıkla bakalım yoksa boş konuşma

Elektronik açıklamamı Rami söküp taktığın zaman anakart donanım değişikliği algılandı diye bir uyarı veriyor ve biosu sıfırlıyor.Bu kadar basit.
    Hadi yol al.

Bilgisayarı her kapattığında ram zaten sıfırlanır. Sıfırlanmayan eepromdur bios eeprom'dadır. Eeprom bios pilinden güç alır. Ram bios pilinden güç alırsa sen bilgisayarı 1 gün açmasan pil biter hemen. Mantığın yok

Ben ne diyorum sen ne diyorsun.Ben diyorumki rami sökersin takarsın anakart ise donanım değişikliği olarak algılar ve biosu otomatik sıfırlar.Kendi gözlerimle gördüğüm yaşadığım birşey olmasa bu kadar ısrar edecek halim yok heralde.

adam haklı bugün benim başımada geldi ram leri çıkarrtım pc nin fişlerini de çektim pc kendine geldi

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.