Şimdi Ara

İşler Güçler (2012-2013) | Star TV (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.925
Cevap
40
Favori
273.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok komik bi şey olacak gibi merak ettim
  • değerlenir buralar çalgı çengideki adamlarım ve telat var
  • Sağlam bir yapım olacağına şüphem yok. Bu yaz oldukça güleceğiz herhalde. İlk sayfadan yerimizi alalım.
  • İşler Güçler, 28 Haziran Perşembe 20.00'de Star TV'de..

28 Haziran Perşembe günü saat 20.00’de başlayacak dizide, sırf para kazanmak için ‘Meslek Hikâyeleri’ adlı belgeselin sunuculuğunu kabul eden üç arkadaşın hikâyesi işleniyor. Yönetmenliğini ve senaristliğini Selçuk Aydemir’in üstlendiği dizinin başrollerinde ‘Çalgı Çengi’ filminde izlediğimiz Ahmet Kural, Murat Cemcir ile Sadi Celal Cengiz var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheRedDevils -- 19 Haziran 2012; 18:40:18 >
  • Beklenti büyük
  • Bakalım nasıl olacak.
  • üsküdara giderken gece yayınlanmasından ve bazı saçma oyuncu seçimleri(öner erkanın başında geldiğini düşünüyorum)nden dolayı yayından kaldırıldı diye düşünüyorum.

yayın saati düzgün olursa dizi alır götürür.
  • çalgı çengiden sonra güzel birşeyler bekliyorum aynı ikiliden.umarım sonu yalan dünya gibi olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tom Violence

üsküdara giderken gece yayınlanmasından ve bazı saçma oyuncu seçimleri(öner erkanın başında geldiğini düşünüyorum)nden dolayı yayından kaldırıldı diye düşünüyorum.

yayın saati düzgün olursa dizi alır götürür.

Kesinlikle katılıyorum Öner Erkan başrol olmasına rağmen bir ağırlığı yoktu dizide.Zaten Ahmet Kural 2,3 bölüm mü gözükmüştü.Behzat Ç. ye konuk oldukları 1 bölümde baya güldürmüşlerdi.

uğraştım o kadar , linkte problem var galiba bir türlü koyamadım videoyu

http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&v=IB8OBACAdR4&NR=1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şenol Güneş -- 20 Haziran 2012; 21:12:42 >
  • Kadro güzel izlenir bu dizi.
  • kesin izlicem kendi hayat hikayelerini anlatiyorlar herkes kendini oynuyor bu dizide ilginç ve komik olucağa benziyor ozellikle telatabi icin izlicem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WhiteLotus -- 21 Haziran 2012; 1:52:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İzlerim bende. Üsküdara Giderken'i de izliyordum. Bitmesi üzmüştü. Takipteyim.
  • Bugün izleriz baboli,izledikten sonra yorumumu yazarım
  • Dizi bu gün başlıyor.Bakalım nasıl olacak ?
  • Az önce NTV'de Yekta Kopan'ın sunduğu Gece Gündüz programındaydılar,projeden baya umutlular.Hatırladığım doğruysa ilk 13 bölümün senaryosu belliymiş.
  • Güzel bir şeye benziyor
  • 3'lü daha önce Üsküdar'a Giderken'de de oynamışlardı senarist yine Selçuk Aydemir'di. O dizi güzeldi bu da güzel olacağa benziyor. Star'ın güvenmesi lazım sadece. Bu arada hikaye biraz gerçek. Sadi normalde gümrük memurluğu yapacakmış ya L&M'ye girince ya da daha önce Üsküdar'a Giderken'e girince bırakmış memurluğu oyunculukta kalmış. Bi' programda kendisi söylemişti.
  • Başlangıç güzeldi, inşallah tutar
  • Süperdi Kaliteli Yapım
  • İlk bölümü çok beğendim

Senaryo sağlam,yönetmen sağlam,oyuncular sağlam,daha ne olsun
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.