Şimdi Ara

İşler Güçler (2012-2013) | Star TV (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.925
Cevap
40
Favori
273.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Olivier17

Beyler tavsiye eder misiniz çok mu iyiydi? Çalgı Çengi'yi izlemedim o yüzden fazla bilmiyorum oyuncuları.

Hocam son zamanlar da güldüren nadir dizilerden bazı yerlerinde gülme krizine girdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Olivier17

Beyler tavsiye eder misiniz çok mu iyiydi? Çalgı Çengi'yi izlemedim o yüzden fazla bilmiyorum oyuncuları.

izle izle iyiydi
  • Ben dün kaydedip, bugün izledim ve bayıldım
    Favori dizilerim arasına girdi şimdiden
  • Baya hoşuma gitti baya da güldüm.Fakat tutacağını sanmıyorum.Belli bir kesim izler diye düşünüyorum.(İnşallah öyle olmaz)Gerçi twitterda tt olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şenol Güneş

Baya hoşuma gitti baya da güldüm.Fakat tutacağını sanmıyorum.Belli bir kesim izler diye düşünüyorum.(İnşallah öyle olmaz)Gerçi twitterda tt olmuş.

total de 25.
    ab de 5. oldu
    belli yani şimdiden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu gidişle bu dizi tutar bana göre sadece hem İbreti Ailem hem de bu dizi için Star yönetimi arkalarında durması lazım yayından kaldırılmaması lazım bana göre. Sadi devam edebilir diziye zaten birkaç dakikalık rolü oluyor ortalama oynar yani sorun olmaz bana göre.
  • yerimizi alalım önlerden bu dizi izlenir.
  • 2. bölüm fragman çıktı konuk oyuncular dehşet

• 10 numaraydı Valla.
  • güzeldi gerçi maç saatine koymaları kötü olmuş,gerçi arkadan yine tekrar verdiler sanırım ama seyrettirdi kendini maç falan hikaye ,
    çok güldüğüm yerler de oldu karikatür tadında olan yerler var beğendim
    bu saatten sonra
    l&m 1,
    işler güçler 2 dir benim için
  • Yeni izledim ilk bölümü, çok iyiydi Bu yaz izleyecek dizi oldu oh be.
  • Leyla ile mecnunun son bölümlerini baz alırsak ondan da iyi olmuş. Üsküdardan da iyi olmuş. Selçuk tutturmuş bu sefer. Konu ve oyunculuk uyumu harika. Ahmet Kural a gene hayran oldum adam hem yakışıklı hem iyi oyuncu sesi de güzel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sen Aydınlatırsın Geceyi -- 30 Haziran 2012; 10:14:29 >
  • İlk bölümü az önce izledim.Beklediğimden daha iyi olmuş.Güldüren diyaloglar var.Konuk oyuncularda yerinde seçim olmuş.Umarım böyle sıkmadan devam eder.
  • İlk defa bir diziye bu kadar güldüm.
  • Bitmemesi gereken bir dizi. VE terzilerden bir kez daha tiksindim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

Leyla ile mecnunun son bölümlerini baz alırsak ondan da iyi olmuş. Üsküdardan da iyi olmuş. Selçuk tutturmuş bu sefer. Konu ve oyunculuk uyumu harika. Ahmet Kural a gene hayran oldum adam hem yakışıklı hem iyi oyuncu sesi de güzel.

kim takar limi o fantastik bu gerçekçi
  • ilk bölüm izlendi..hd caps atıcam buraya ..umarım tutulur.....çok iyi diziydi...
  • çalgı çengi güzel filmdi..iikincisi çekilir umarım..çok büyük acıklıklar vardı senaryoda..
    en komik sahne buydu bence..
  • güzel bişeye benziyo la bu dizi
  • quote:

Orijinalden alıntı: inexo

quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

Leyla ile mecnunun son bölümlerini baz alırsak ondan da iyi olmuş. Üsküdardan da iyi olmuş. Selçuk tutturmuş bu sefer. Konu ve oyunculuk uyumu harika. Ahmet Kural a gene hayran oldum adam hem yakışıklı hem iyi oyuncu sesi de güzel.

kim takar limi o fantastik bu gerçekçi

Ben takıyorum absürd Leyla ile Mecnun'u Ama bu diziye tek bölümle hayran kaldım.2.bölümü sabırsızlıkla bekliyorum

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.