Şimdi Ara

İşler Güçler (2012-2013) | Star TV (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.925
Cevap
40
Favori
273.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dizi çok güzel , beğendim.Özellikle gülme efekti olmayışı benim için başlı başına izleme sebebim.İnşallah reyting kaygısı yaşamaz da devam eder.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Ne gadan da tatlı, bi o gadar farklı. Ne gadan da pişkin, hayata ilişkin. Hayatım olmuş işler güçler."
  • diziden pek ümidim yoktu ama izledim ve gayet hoş ve güzel yapmışlar, geçerli not aldı benden, yazın izlenebilecek nadir tv dizilerinden birisi, 1. zaten belliydi (behzat) o gelene kadar bununla devam etçez stara
  • Ben beğendim diziyi ilk bölüm için bayağı iyiydi. Oyuncuların hepsini başka dizilerden tanıyorum hep sevdiğim dizilerden. İnşallah reyting kurbanı olmaz.
  • Off, arkadaşlar daha 129 saat 5 dakika var diziye
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ykaraca

"Ne gadan da tatlı, bi o gadar farklı. Ne gadan da pişkin, hayata ilişkin. Hayatım olmuş işler güçler."

• quote:

Orijinalden alıntı: blacklotus

diziden pek ümidim yoktu ama izledim ve gayet hoş ve güzel yapmışlar, geçerli not aldı benden, yazın izlenebilecek nadir tv dizilerinden birisi, 1. zaten belliydi (behzat) o gelene kadar bununla devam etçez stara

senden geçerli not aldıysa tamam. yayınlanma sözleşmesini bilmiyorum yazlık mı anlaşıldı ama bu dizi sağlam olmuş. tutacağından emin olduğum için mutlaka kış sezonuda devam eder diyorum. behzat la aynı güne koysunlar hatta pazar orgazmı yaşayalım. diğer reyting geri+zekalı gz total grubuda gülme efektli dizilerini izlemeye devam etsinler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tizar -- 1 Temmuz 2012; 13:13:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tizar

quote:

Orijinalden alıntı: blacklotus

diziden pek ümidim yoktu ama izledim ve gayet hoş ve güzel yapmışlar, geçerli not aldı benden, yazın izlenebilecek nadir tv dizilerinden birisi, 1. zaten belliydi (behzat) o gelene kadar bununla devam etçez stara

senden geçerli not aldıysa tamam. yayınlanma sözleşmesini bilmiyorum yazlık mı anlaşıldı ama bu dizi sağlam olmuş. tutacağından emin olduğum için mutlaka kış sezonuda devam eder diyorum. behzat la aynı güne koysunlar hatta pazar orgazmı yaşayalım. diğer reyting geri+zekalı gz total grubuda gülme efektli dizilerini izlemeye devam etsinler.

yalnız birşey diyimmi içimden geçiyordu kesin biri sen dediysen tamam yazar diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: MusanınAsası

quote:

Orijinalden alıntı: ByProdigy

quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

Jenerik müziği bağımlılık yaptı. Ne gadan da tatlı ne gadan da karışık.

Yalnız değilmişim

ben de yalnız değilmişim
    2-3 gündür sokakta mokakta mırıldanıyorum, şarkı çok iyi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hashus1099 -- 1 Temmuz 2012; 19:52:53 >
  • olmuş bu dizi..

leyla ile mecnunu apayarı bir yere koyarsak,(lim bambaşka bir olay, kıyas yapılacak türde bir dizi yapılmadı şimdiye kadar) ilk bölüm itibariyle gelmiş geçmiş en iyi "türk" komedi dizisi olabilir... bölüm boyunca sürekli, sıkmadan güldürebilen ender dizilerden... böyle devam etmesi dileğiyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: qarizmaa52

Off, arkadaşlar daha 129 saat 5 dakika var diziye

Hesapladın mı bir de?
  • Dizi güzel, diziyi izleyici kitlesi hazır ama kanal yönetimi ne yapar tam bir muamma. Eski star olsa zaten böyle bir dizi başlamazdı bile ama hadi hayırlısı. Birde 2. bölüm fragmanı ilk bölüme oranla çok daha komik olacak gibi gözüküyor. Hem perşembe hemde gece hemde hafta sonu tekrarı olmak üzere 3 kez izledim bile
  • Yani bu ara diablo oynamaktan kafamı kaldıramıyorum, sanki herkesten geri kalacakmışım gibi bir his kaplıyor korkuyorum anasını ama artık bugün izeleyecem, umarım çalgı çengi tadında bir dizidir, yoksa sadece elemanları alıp üstünden kaymağını yiyecekler demektir.
    sadi denilen elemanı aslında pek de sevmiyorum, bilemiyorum yani sevemedim gitti, bi şey var onda... şey; ya da bişey yok ama fragmanda kötü de durmuyor,

inşallah iyi bişeydir koca yaz bi tek buna mahkumuz son tahlilde..
  • quote:

Orijinalden alıntı: GEr0nim0

Yani bu ara diablo oynamaktan kafamı kaldıramıyorum, sanki herkesten geri kalacakmışım gibi bir his kaplıyor korkuyorum anasını ama artık bugün izeleyecem, umarım çalgı çengi tadında bir dizidir, yoksa sadece elemanları alıp üstünden kaymağını yiyecekler demektir.
    sadi denilen elemanı aslında pek de sevmiyorum, bilemiyorum yani sevemedim gitti, bi şey var onda... şey; ya da bişey yok ama fragmanda kötü de durmuyor,

inşallah iyi bişeydir koca yaz bi tek buna mahkumuz son tahlilde..

Kesinlikle iyi bir dizi
  • süper dizi olmuş ya canım sıkıldıkça bombastic bölümünü açıp izliyorum
  • Hoşgeldin Onur - Terzi Amcada baya iyidi

Ahmet acil acil acil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şenol Güneş -- 3 Temmuz 2012; 12:55:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ykaraca

quote:

Orijinalden alıntı: qarizmaa52

Off, arkadaşlar daha 129 saat 5 dakika var diziye

Hesapladın mı bir de?

Heralde
    Hatta şuandan itibaren dizinin başlamasına 53 saat 27 dakika var
  • Çok iyi olmuş ya harbiden baya baya güldürüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Özgü®

quote:

Orijinalden alıntı: tizar

3. karakter boşa kuru kalabalık bana gereksiz geldi. bölümün en bomba sahnesi kaşık yutma ve bombastik Ahmet Kural sen nasıl bir oyuncusun böyle? bu adamdaki mimikler kimsede yok

Trt1 de elde var hayat da somurtgan bir öğretmeni canlandırıyordu . pek beğenmiyordum

Ama bu rolünü görünce adamın oyunculuğu mükemmelmiş diyebilirim artık

bi de çalgı çengi deki oyununu görseniz
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.