Şimdi Ara

İşler Güçler (2012-2013) | Star TV (339. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.925
Cevap
40
Favori
273.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 337338339340341
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 16.bölümü izledim eski havasından uzaklaştı dizi. Güzel ilerliyor ama ilk bölümlerde ki orjinallik kayboldu gibi. Bundan sonra en iyi bölümler hangisi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

16.bölümü izledim eski havasından uzaklaştı dizi. Güzel ilerliyor ama ilk bölümlerde ki orjinallik kayboldu gibi. Bundan sonra en iyi bölümler hangisi?

33 güzel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu anda Türk Televizyonlarının en kaliteli dizilerinden. Hiç izlemedim ama sağlam dizi olduğu her halinden belli. Umarım izleyenler için bozmadan uzun sezonlar sürer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xabir

Şu anda Türk Televizyonlarının en kaliteli dizilerinden. Hiç izlemedim ama sağlam dizi olduğu her halinden belli. Umarım izleyenler için bozmadan uzun sezonlar sürer.

Dizi bu sezon bitti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nightwish

quote:

Orijinalden alıntı: Xabir

Şu anda Türk Televizyonlarının en kaliteli dizilerinden. Hiç izlemedim ama sağlam dizi olduğu her halinden belli. Umarım izleyenler için bozmadan uzun sezonlar sürer.

Dizi bu sezon bitti.

Ciddi olamazsın. Takip etmediğim için bilmiyordum. Kaliteli diziyi neden bitirirler anlamadım. Piyasa Pis Yedili'ye, Muhteşem Yüzyıl'a kaldı desene.
  • Ne çabuk bitecem lan küçük tüp mü bu

Bitmeyeydi iyiydi şimdi son 5 bölümü bitirdim son dakikalarda çok duygulandım geçen yaz bu günlerde "Ya yok yine saçma sapan komedi dizisi" diye açıp 5-dk izledikten sonra sarmıştım. İlk bölümler çok iyiydi, Ecevitin olduğu bölümlerde tempo düştü sıkıcı oldu, o çıktıktan sonra yine iyileşti zaten son 10 bölümüde artık biticek mantığıyla yaptılar hep son 5 hafta 4 hafta falan laflarıyla. Son 10 bölüm ve ilk 10 bölüm iyiydi baya baya hemde. Keşke bitmeseydi.

Aynı tarzda olmaz ama sanırım bu ekip yine birleşip bir dizi yapacak finalden anlaşıldığı kadarıyla. Ama Boomcu Onur, Salih abi, Münir, Hakkı ile Şenol olmadan tadı olmaz.
  • beyler ahmet kural in telefon calerken orhan gencebay resmi ve zil sesini atar misiniz

Teşekkürler

• Güzel diziydi 1 sezon daha giderdi bence .
  • Erken bitti tadına doyamadık ya la

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dizi bittiğindenmidir nedir son 2 bölümü izleyesim gelmiyor. Hep izleyeceğim diyorum izlemiyorum

• sinema film ile ilgili konu acıldımı forumda link alabılır mıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: iDrum

sinema film ile ilgili konu acıldımı forumda link alabılır mıyım?

http://forum.donanimhaber.com/m_77508705/f_//tm.htm#77508705
  • Şinasi Yurtsever i uyuşturucudan gözaltına aldılar galiba.Şu ünlülerin operasyonundan...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bölüm 29 dayim nerede o ilk 13 bolum ahh ahhh.

ahmet kural yeni eve gecti bi duraksama donemine girdi blki 30 dan sonra isler yoluna girer.
  • araya askerlik girdi 37 de kaldım lanet olsun bu askerlik her şeyden mahrum ediyor insanı..
  • İbrahim kendine gel

Özledik keşke bitmeseydi ama tadında bırakmaları da iyi oldu son haftalarda bocalamışlardı biraz.

Arkadaş ne diziler 100 bölümü geçiyor ya arada youtube dan denk gelip izliyorum bu sabahta Ahmet kural için iftar vakti videosunu izledim
  • Özletti kendini valla
  • 32. bölümdeyim.
  • yeni sezonu var mı 28 de kaldım ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mishakal

32. bölümdeyim.

33 mükemmele yakın bir bölümdür

• 
Sayfa: önceki 337338339340341
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.