Bildirim
İşler Güçler (2012-2013) | Star TV (345. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
25. bölümdeyim böyle orjinal bir yapım olamaz. muhteşem
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu adam da güzelse artık -
-
Bu aralar baştan izlemeye başladım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yaklaşık bir ay önce "işler güçler dizi müzikleri" albümünün tanıtımı yapılmıştı.. Satışa sunuldu mu, bilgi var mı?!
-
Mutlaka daha önce sorulmuştur ama şu göl kıyısı gibi bir yer var 2-3 sahne çekilen,neresi olduğunu bilen var mı?
Trambolin,piknik ve Feride'nin annesini getirdiği sahneler vardı hatırladığım. -
-
-
Galatasaray:Türk İnsanının Maziyle Bağını Koparamama Hastalığının futboldaki tezahürü...
Fener Maçı İzlerken Michael Bay Filmi İzler Gibi Oluyorum
çok iyi tespitler yapmış adamlar ya :D -
quote:
Orijinalden alıntı: cowboys_from_hell
Galatasaray:Türk İnsanının Maziyle Bağını Koparamama Hastalığının futboldaki tezahürü...
Fener Maçı İzlerken Michael Bay Filmi İzler Gibi Oluyorum
çok iyi tespitler yapmış adamlar ya :D
Fenerbahçe'de en iyi teknik direktör ile kadro akrep ile yelkovan gibi, asla aynı zamanda aynı yerde olmazlar, çok nadir
Yalandan transfer haberi yapmayın, onlara inanıp heyecandan gece uyuyamayan çocuklar var
Rıdvan Dilmen 1 sen 2 Sadi, 3 Mehmet Demirkol 4 Fuat Akdağ
Bir de Murat teknik direktör ismi verirken Fatih Terim diyecekti de ağzını kapattılar
-
Feride şu an kurtlar vadisinde oynuyor Kanal D yi açın görün -
hala ara sıra açıp izliyorum hatta şuan bile izliyordum -
Bu ekip turk dizi tarihinin en iyisidir kesin
-
Elinde tüm bölümleri olan var mı ?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: cehili
Elinde tüm bölümleri olan var mı ?
Aranızda Ülker çikolatalı gofret sevmeyen var mı gibi bir şey oldu bu.Olmayan var mı diye sorsan daha isabetli olur.Torrent sitelerinde boxset şeklinde çeşit çeşit mevcut. -
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X