Şimdi Ara

işletim sistemim mi çöktü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, bilmiyorum daha öncesinde becerebileniniz var mı ama ben sanırım fazladan dosyalar sildim telefondan telefon 3660 işletim sistemini eksiksiz olarak tekrar kurma ihtimalim var mı varsa nasıl yapabilirim neler gerekir.. Anlatırsanız sevinirim.

• teknik servise arkadaşım kendin oturup yapman bir ömrünü alabilir saygılar
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by infinite</i>
    <br />teknik servise arkadaşım kendin oturup yapman bir ömrünü alabilir saygılar
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

Sistem cokunce tekrar yuklemek gercekten bu kadar zormu?
  • ewet dostum, elinde gerekli donanım ve yazılım olmadan bunu yapman mümkün değil...
  • madem servisi göze aldın sen bir *#7370# yap.formatla belki düzelir öyle.çünkü bende hafıza kartına format atmıştım card reader vasıtasıyla herşey silinmişti içindeki.acemiydik ozaman tabe.telefonun kendi menüsünden atmak gerekiyormuş karta format.çünkü telde format atsanda içideki sistem dosyalarını silmiyor.ama reader la atınca siliyor.neyse bende herşeyi silinince kartın.tele takıp hafıza bölümünden format attım tekrar düzeldi.sende aynı şeyi tel hafızasına *#7370# tuşluyarak yaabilirsin.bi dene yaz buraya olursa.
  • MMC kartına format attım olmadı, tuttum menülerden fabrika ayarlarına geri dön yaptım olmadı...
    Tek bir sorunum var oda bekeleme modunda arka plana telefonla çektiğim resmi koymak istediğimde
    Ayarlar:
    Sistem Hatası ! diye bir hata veriyor beni deli ediyor arka plana resim koyamıyorum başka hiç bir sorunum yok!
    Teknik servisi aradım sağa sola başvurdum telefon faturamı kabarttım. En son çare Flash'ın tekrar yüklenmesi gerekir dediler.
    Tam bu yazıyı yazarken klona'nın ([pray]SAHİP Emret öleyim hakkın ödenmez[pray]) yazdıkları dikkatimi çekti.
    Dedim Baran o kadar şey denedin olmadı varsın telefon da bir daha çalışmasın nasılsa götüreceksin bari öldür öyle götür dedim kendi kendime ve *#7370# i yazı verdim ekrana ve makina uçacaksın uçacaksın börüme konacaksın dedi tamam diyerek devam ettim makina biraz bekledikten sonra restart attı açtım hemen resim çektim bir tane ve Ayarlar -> Telefon -> Bekeleme Modu na girip yeni Arta alan görüntüsü ekle dedim ve ne oldu ekledi!
    Tek sorunum vardı onu da çözüldü. Klona seni yakalamıyım yapışırım yakana elini ayağını öpmem lazım. Gözlerim doldu şuan çok mutluyum teşekkür ederim.
    Herkeze çok teşekkür ederim ama Klona sen teksin süpersin saol baba..
    Bu kadar abartmaya ne gerek var diyeceksiniz 4 gündür kullanıyorum telefonu 3. günde bu sorunla karşılaştım ve dedim eyvah SSK'nın eline düşmüş gibi hissettim kendimi. Heryere telefon ettim olmadı tonla format attım olmadı bir gün içinde 6-7 saat aralıksız uğraştım olmadı gezmediğim, girmediğim series60 sitesi forumu kalmadı. Sonunda pes ettim buraya yazdım ve gelen 4. cevap hayatımı kurtardı...
    Bu yüzden bu kadar abarttım sevinçliyim herkezlerede tavsiye ederim bu telefonu ama garantili alın.

• bilirim o sevinci
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • abi sen garantili almadin mi?? kacak mi aldin??? :D :))) *#7370# her derde deva :D
  • ya çok sevindim yaa.birisine yardımcı olup mutlu olduğunu görmek , daha güzel bi haz yok bence:)saygılar baran.bende senden bişiler öğrenirim belki ilerde.belli olmaz bu işler:)
  • e365, ben garantili aldım telefonu ( 2 yıl kvk ) ama dediğim gibi 4 gün oldu daha alalı önceden 3210 vardı. pek bişey bilmiyorum hala öğrenme devresindeyim ve hala 1 günde pilim bitiyor sürekli kurcalıyorum.
    gerçekten çok mutlu oldum arkadaşlar dalga geçiyordu senin telefon adi diye... Resmen alın lan demiş gibi oldum çok güzel oldu :P
    Artık ezberledim *#7370#... artık gönül rahatlığı ile kurcalıyorum aleti :P
    tekrar saol klona...
    Son söz : Allah senden razı olsun, ne muradın varsa versin Klonajinsky...
  • daha alamadım ama bi 6600 alıcam benimde basıma böle bi sorun gelirse format atabilirmiyim. pc den bildim kadarıyla format, yapıldıgı bölümdeki herseyi siler. nasıl oluyoda formatdan sonra hicbir yükleme yapmadan telefonun isletim sistemi calısabiliyor.
    saygılar
  • ya norton ghost tarzı bi muabbetler oluyo elin içinde.yani bitane yedeklemişler sanırım bi yere.format atınca telefon o halde açılıyor.
  • sen başka bir 3650 al eline ve sistem dosyalarını kaşiılaştır kesinlikle biri uçmuş olabilir yada system tool diye bir progrma vardı crackli halini bul onunla telefon hafızasını adam akıllı formatla belki düzelir düzelmez ise dedigin gibi işletim sistemi hatalı kurulmuştur götür genpa veya kvk ya 10 dakikada yeniden kuruyorlar anlat durumu kurarlar
  • ha illada benim gözümün önünde olsun diyosan bu olay sirkecide dogu bankın arkasında inter elektornik var oraya götür gözünün önünde şipşak 10 milyona yüklerler oki
  • Gprsnedir arkadaşın sorunu halloldu
  • gprsnedir saolasın benim sorun halloldu.. bahsettiğin systemtools programını crackledim kullanıyorum başarılı bir program teşkkür saolasın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.