Şimdi Ara

işletim sisteminin ısınmaya etkisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Deneyimli arkadaşlar bu konu hakkında bilgi verebilir mi? Işletim sistemi ekran kartının veya işlemcinin ısınmasına neden olur mu? Bilgisayarımı servise götürdüm ve işletim sisteminiz bozuk, o ısınmaya neden olabilir dediler , ne demekse artık. Hayatım da boyle birşey duymadım ama gene de buraya bir sorayım dedim .
    Eğer işletim sistemi etkiliyorsa ısınmayı, overclock için hangi işletim sistemini kullanıyorsunuz?

• W 8.1 kullanıyorum oldukça stabil. Virüs vs yok ise ısınmaya sebep olacağını hiç sanmıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uydur uydur söyle protokolü uygulamışlar sana:)
    Merak da ettim,hangi işletim sistemi?
  • İşletim sistemine bulaşmış kotu niyetli yazılımlar eğer cpu nu %100 kullanıyorsa ısınma yapar. Bu durumu sisteminde hiç iş yapmıyorken görev yoneticisinden cpu kullanım miktarından anlayabilirsin cpu kullanımı %5-10 arasında fakat ksınma problemi devam ediyorsa sorun donanımsaldır belki guc kaynağı belki ekran kartının fanından suphelenmek gerekiyor

• windows 8.1 kullanıyorum, orjinal kaspersky internet security var.

http://forum.donanimhaber.com/m_100946411/f_//tm.htm#100948682

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bardev -- 28 Aralık 2014; 19:48:56 >
  • Ne alakasi var windowsla ısınmanın

• haksız yere suclamak istemiyorum fakat kandırılmış olabilirim, bana fan değiştirildi ve termal macunlar yenılendı dediler, resmi bir kagıda da yazmıslar.Sizce kasayı acsam anlayabılır mıyım fan ve termal macunların degistirilip degisitirlmediğini?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Telefonun İşletim Sistemi ne
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Garantisi yoksa açabilirsin.Kirliyse zaten anlarsın.Temizse macun için soğutucuyu sökmene gerek yok.Ayrıca kullanırken farkedersin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.