arkadaşlar siteye yeni üyeyim ben hemen soruma geçmek istiyorum sorunum ekran kartımı güncellemek istedim ati radeon x1550 güncel driveri indiriyorum kendi sitesinden yüklüyorum pc reset attıktan sonra ekran rengsiz oluyo tüm renkler gidiyo veya windows kendi vga sıyla açıyo ve ekranda bu driver işletim sisteminizle uyumlu değildir yazısı çıkıyo 4 bite düşüyo çözünürlükte. buna benzer sorunu bugün medya player 12 yükledim gene hata verdi bunun hatayı tam olarak anlayamadım ondada windows falan diyodu sanırım oda işletim sistemi yüzünden ben windows xp professional kullanıyorum yardım ederseniz çok sevinirim
direct-x ile ilgili bir sorun olabilir veya işletim sisteminizde eksik dosya var ise ondan dolayı bu şekilde bir hata veriyo olabilir.ama en öncelikli olan doğru driver'ı indirip kurmak işletim sistemi ve 32-64 bit olayına dikkat ederek.
arkadaşlar dediklerinize baktım sorunlar bundan değil ve kendi cd sini yükleyince ekran kartının düzeliyo ekran kartında diyelim işletim sisteminde sorun yok sisteme uyumlu değil medya playerde nie böle yapıyo anlamadım işletim sistemini nsl güncelleyebiliriz ve bnm aklıma gelen sorunun sebebbi bnm xp pro modifiyeli ondan yapabilirmi???
son driver agp kartları desteklemiyor bundan dolayıda oluyor olabilir. 8.0 dan daha düşük bir versiyon deneyiniz. mesela 7.4 gibi.
kardeşim şuan başka bi siteden atinin 8.391.0.0 sürümünü buldum yükledim çalıştı yardımın için saol tek sorum kaldı oda işletim sisteminin güncelleyebiliyomuyuz ve medyaplayer 11 kullanıyorum 12 de hata veriyo