Şimdi Ara

Tablet PC İşletim Sistemi Değiştirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
6.920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar mobil cihazlarda işeltim sistemleri yükleme kaldırma gibi konularda bilgisi olan bir arkadaş varsa;

-Elimde Sony Tablet S var. Android 4.0.3 yüklü. Tabletin boot screeni, işletim sistemi sıfırlama veya 2. bir işletim sistemi yükleme hakkında bilgisi olan birisi yardımcı olursa çok memnun olurum. -Teşekkürler..

• güncel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • win 8 rt surumu adroid tablete uyar (nexus 7 tabi ram ne ister bilemem) calısırda nette deneyen varmı bakmak lazım zaman icinde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fsh77

win 8 rt surumu adroid tablete uyar (nexus 7 tabi ram ne ister bilemem) calısırda nette deneyen varmı bakmak lazım zaman icinde.

Aradım da bulamadım ya
  • Çalışan bende goremedim ama forumlarda olur diyorlar hatta to go usb bellekten calısırda diyen var zaman icinde sanırım ornek videolar cıkar ayrıca dual boot var bu ornekde cıkar ama sunu anladım tablet seciminde 64 GB ve ustu win 8 rt kurmak icin avantaj olucak tablet almamıs arkadaslar bu konuyuda dısunsun derim sahsen ucuz olsalar win 8 li tablet alıcaktım ama fiyatlar Türkiye icin ucuyor o yuzden en uygunu nexus 7 ama bunda dual boot sanırım ancak linux ile olabilir yada rotlanırsa sd kart uzerinden ikinci OS çalışabilir ram dısında donanım uyuyor zira.
  • çift işletim sistemi nasıl mümkündür?yani tek bir tablette hem windows hemde android kullanmak mümkün müdür?windows 8 olması gerekmiyor illa bide tablet iki işletim sistemini de rahatlıkla kaldırabilmesi için minumum özellikleri neler olmalı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.