Şimdi Ara

İşletim Sistemleri Masaüstü Ekran Görüntüleri (Screenshot) (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.735
Cevap
10
Favori
218.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BabyIcey

Furkan*
    Masa üstün çok güzel. Hemen Programı kullanarak bende denicem.

Teşekkürler bu arada wallpaperı paylaşmayı unutmuşum buyrun orjinal wallpaper

İşletim Sistemleri Masaüstü Ekran Görüntüleri (Screenshot)

• quote:

Orijinalden alıntı: Furkan*

quote:

Furkan*
    Masa üstün çok güzel. Hemen Programı kullanarak bende denicem.

Teşekkürler bu arada wallpaperı paylaşmayı unutmuşum buyrun orjinal wallpaper

http://www.ressim.net/out.php/i437316_windows-wallpaper-hd-no-color-by-cezarislt.jpg

Duvar kağıdınızı çok beğendim..Paylaştığınız için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Iron Sky -- 1 Şubat 2010; 22:08:12 >

• Rica ederim bende önceki sayfalardan bi arkadaşdan almıştım
  • Fences, Objeckdock ile çakışabilir mi ? İkisini birden Deneyen arkadaşlar var mı
  • quote:

Fences, Objeckdock ile çakışabilir mi ? İkisini birden Deneyen arkadaşlar var mı

Denedim , çakışmıyor
  • quote:

quote:

Fences, Objeckdock ile çakışabilir mi ? İkisini birden Deneyen arkadaşlar var mı

Denedim , çakışmıyor

Teşekkürler.
  • bir adette benden .....

• quote:

Orijinalden alıntı: AlicanNalbat

bir adette benden .....

Çok sade olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furkan* -- 2 Şubat 2010; 18:30:04 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AlicanNalbat

bir adette benden .....

Çok sade olmuş

sadelikten yanayım :)....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlicanNalbat -- 16 Şubat 2010; 10:38:13 >

• AlicanNalbat lütfen resmini [simage][/simage] düğmesi yerine hemen yanında ki [simage][/simage] düğmesine tıklayarak yayınlayabilirmisin büyük resim çirkin gösteriyor.

Ayrıca alıntındaki [simage][/simage] yazılarını silebilirmisin...

Furkan* usta bayadır takılıyorsun hala [simage][/simage] yazılarını silmeden alıntı yapıosun
  • soulcubee

Konuyu okumadan direk cevap yaz kısmına girip resim attıkları için neyin ne olduğunu bilmiyorlar. Hack_ToR Arkadaşımızla konuşup konunun başındaki mesajına bu konu ile ilgili bir yazı yazmasını rica edebilir, Gerekirse de her sayfada olduğu gibi yine uyarma işlemine devam edebiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vBulletin

quote:

Orjinalden alıntı: yorfa

yanlış anlasılmasın win 7 degil,vista ultimate :)

Hocam 4 tane internet tarayıcı neden kullanıyorsun Opera,Mozilla,GoogleChorome ve İnt Explorer

+1 Hocam bende öyleyim 4 tane 1'den kullanıyorum. Masaüstü cok güzel.

•  İşletim Sistemleri Masaüstü Ekran Görüntüleri (Screenshot)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oznorl -- 2 Şubat 2010; 3:33:45 >
  • Ahmet.Refik

Mesajınızıda ki resmin kodlarını [simage][/simage] yerine [simage][/simage] olarak değiştirebilirmisiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: soulcubee

AlicanNalbat lütfen resmini [simage][/simage] düğmesi yerine hemen yanında ki [simage][/simage] düğmesine tıklayarak yayınlayabilirmisin büyük resim çirkin gösteriyor.

Ayrıca alıntındaki [simage][/simage] yazılarını silebilirmisin...

Furkan* usta bayadır takılıyorsun hala [simage][/simage] yazılarını silmeden alıntı yapıosun

Pardon unutmuşum
  • BabyIcey zaten tema konusun tek konu olmasını bekliyorum, özellikle bu büyük resim olayını söyledim, eğer bölüm açılırsa bu şekilde bir kural teklif edeceğim ve hatalı üyenin uyarı almasını isteyeceğim bakalım ne olacak o zaman ?

Alıntı yapanlar bir daha resim göstermesine gerek yok, resim atanlarda devasa resim atsa da ufak resim atsa da sonuçta aynı resim daha güzel gözükmüyor ki büyük resim atınca. Büyük resim atıldı mı hem sayfa geç açılıyor hem çirkin bir görüntü oluşuyor hem de kotayı yiyor. Bir kaç resimden kota yenmez dersiniz ama bir konuda 20 mesaj var 15i resimli olsa şuanda 20. sayfadayız kaba taslak 300 resim yapar. Bir resim ortalama 300kb desek baştan sona gezildi mi ortalama 80 mb dosya indirmiş oluruz hadi diyelim hepsini gezmiyoruz ortalama 10-30 mb indiriyoruz, bazen günde bir kaç defa giriyoruz böyle hesaplayın birde, hadi diyelim explorer dosyaları saklıyor ama ne kadarını saklıyor?

Aslında [simage][/simage] kullanmakta yararlı değil yine 300kb resim aynı şekilde iniyor forum bize ufak gösteriyor, asıl çözüm resmi standart ufak bir boyutta örneğin 320*240 ön izlemeli şekilde eklemek, bu da resmi ekleyecek kişiye zor geliyor çünkü 2 kere resmi upload etmesi gerekiyor. Ama bence her zevkin birde zor yönü olmalı gülü seven dikenine katlanır misali.

Benim için dert değil büyük atılmış küçük atılmış, sayfa güzel gözüksün, gelen kullanıcı sayısı artsın bilgilenen insan sayısı artsın ben bunun derdindeyim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6F17B5B5B -- 2 Şubat 2010; 11:09:02 >

• Bildiğin gibi Diğer konudan takip ediyorum benimde dileğim Tek konu yapmaları yönünde. Zaten bu yazını okuyan arkadaşlarda bu konuda daha dikkatli davranacaklardır.
  • işte sorun orada çoğu kişi okumadan paldır küldür atıyor mesajı bir daha arkasına bile bakmıyor pm atıyorum koskoca yazıyorum hemde isim vererek ama hala düzeltmeyen oluyor örnek bu sayfa da az üstte var bence bazılarının maksadı farklı, mesaj sayısı kasıyorlar, acaba mesaj sayısı artınca ne oluyor onuda anlamış değilim hala...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6F17B5B5B -- 2 Şubat 2010; 12:56:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: soulcubee

işte sorun orada çoğu kişi okumadan paldır küldür atıyor mesajı bir daha arkasına bile bakmıyor pm atıyorum koskoca yazıyorum hemde isim vererek ama hala düzeltmeyen oluyor örnek bu sayfa da az üstte var bence bazılarının maksadı farklı, mesaj sayısı kasıyorlar, acaba mesaj sayısı artınca ne oluyor onuda anlamış değilim hala...

Dediğini yapmadımmı ?
    Az üstten kastın ben isem ayıp..
  • 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.