ben bunları indirdim de naısl yükleyeceğm çok kısa anlatırmısınız?
Başlayalım.
İlk Önce Rainmeter'i İndiriyoruz -->http://rainmeter.net/RainCMS/ Kurduktan Sonra, HUD Vision 2.2'yi indiriyoruz. Açıyoruz ve Browse'ye tıklıyoruz. Sonra Belgeler/Rainmeter Dizinini seçiyoruz. Install'a tıklıyoruz. İşlem bitince alt taraftaki rainmeter simgesine sağ tıklayıp Refresh All diyoruz. Sonra gene rainmeter simgesine sağ tıklayıp configs--> HUD. Vision--> Black & White --> İstediğin bir skin. Tamamdır.
Icon Paketi ise ilk verdiğim icon paketini Herhangi bir yere çıkartıp --> TokenDark Icon Pack 7600 X86 DefaultPreview klasörüne giriyoruz --> TokenDark IconsX86 installer klasörüne giriyoruz --> Install'a sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştır diyoruz --> Komut istemi açılacaktır. Gerisini siz yaparsınız zaten.
Tema ise biraz uzun. Bir Konu vardı. Aratırsanız Bulabilirsiniz.
arkadasşım wallpaper linki ölü sanırım.... wallpaperi paylaşırmısın
quote:
Orijinalden alıntı: Shocovate
quote:
Orijinalden alıntı: Error 404
quote:
Orijinalden alıntı: Shocovate
hocam herşeyi yapabildim sonunda da şu masaüstünün altında görev çubuğunun üstünde o masaüstü simgelerini toplamışsın ya bi sıra halinde onu beceremedim ???
Google'a Nexus diye arattır çıkar ;) Çok büyük boyut değil zaten
saolsın
quote:
Orijinalden alıntı: U u R
hocam çok kalabalık beaaa
Napalım hocam ya :) böyle hoşuma gitti bayağı
@AlicanNalbant Wallpaper linki sağlam resolutionu seçip downloada tıkla
quote:
Orijinalden alıntı: preacion
@Owl City.
Çok teşekkür ederim son bir sorum var şimdi ben masaüstünü göster kısayoluna basınca bu rain meterin öğeleri kayboluyor. sonra bir simgeyi tıklayınca geri geliyolar. Sürekli sabit kalmasını nasıl sağlarım?
Onu Ben de yapamadım.
river phoenix
Mesajında ki büyük resmi silebilirmisin ?
ya ben hava drumunu istanbula ayrlayamadım + saati yardım edermisiniz ?
quote:
Orijinalden alıntı: by_rda
HUD Vision 2.2 de Belgeler/Rainmeter/Skins/HUD Vision/Black veya White/Weather.Accu/Weather.Accu-ONE/Weather.Accu-ONE.ini dosyasını Not defteriyle açıyoruz ve ;"place code next to the "dest" below" yazısını buluyoruz. hemen bir satır altına "dest=MEA|TR|TU040|ISTANBUL" yazısını yapıştırıyoruz. Sonra hemen aşağıdaki satırda ; "define Fahrenheit and US system = 0 ;for Celsius and Metric system = 1 SCALE=0" yazar. SCALE=0'ı SCALE=1 olarak değiştiriyoruz. Türkiye'nin derece sistemine göre olması için. Ve kaydediyoruz. Tamamdır.
Saatin nesini ayarlayamadın anlamadım.
@soulcubee hocam, alttaki programı win 7 de çalıştırmanın bir yolu var mı ? Veya aynı işi yapıp win 7 için olan bir program ?
reef1905 biraz araştırdım ama bulamadım ne o programı windowsta çalıştırmayı neden benzer bir program bulamadım, ama deviantartta binlerce böyle simge var aradığını bulamadınmı...
river phoenix güzel uyum ama üstteki simgeleri aşağıdaki görev çubuğunda da uygularsan daha güzel olur gibi...
Yok hocam bulamadım henüz, bu klasörlerin Flashforward dizisi için olanını bakarken gördüm, bu programla yapılıyormuş.Ama ne aradığım klasörü bulabildim, nede yapabileceğim programı.Yardımın için teşekkür ederim.
quote:
Orijinalden alıntı: Owl City.
quote:
Orijinalden alıntı: by_rda
HUD Vision 2.2 de Belgeler/Rainmeter/Skins/HUD Vision/Black veya White/Weather.Accu/Weather.Accu-ONE/Weather.Accu-ONE.ini dosyasını Not defteriyle açıyoruz ve ;"place code next to the "dest" below" yazısını buluyoruz. hemen bir satır altına "dest=MEA|TR|TU040|ISTANBUL" yazısını yapıştırıyoruz. Sonra hemen aşağıdaki satırda ; "define Fahrenheit and US system = 0 ;for Celsius and Metric system = 1 SCALE=0" yazar. SCALE=0'ı SCALE=1 olarak değiştiriyoruz. Türkiye'nin derece sistemine göre olması için. Ve kaydediyoruz. Tamamdır.
Saatin nesini ayarlayamadın anlamadım.
teşekkür ederim saati sonradan ayarladım ancak hava durumunu yapamamıştım şimdi deniyorum
quote:
Orijinalden alıntı: Furkan*
Altta kullandığım programın kısaca tanıtımını yapıcam
Fences
Windows 7 ile birlikte yepyeni bir görev çubuğuna kavuştuk ama hala masaüstüne has bir gelişme kaydedilmiş değil.Fences masaüstünüzü organize etmeniz için harika bir yol sunuyor : Simgelerinizi ''çit'' adı verilen çeşitli masaüstü bölmelerine ayırarak kendi aralarında gruplayabiliyorsunuz Fences,masaüstünde çok fazla simge barındıranların hayatını oldukça kolaylaştırıyor