Şimdi Ara

İşletim Sistemleri Masaüstü Ekran Görüntüleri (Screenshot) (58. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.735
Cevap
10
Favori
218.652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: inboxstore

quote:

Orijinalden alıntı: soulcubee

burada bir kaç tane var
    http://giannisgx89.deviantart.com/art/Fusion-Orb-Collection-105657077
    burada baya var
    http://www.sevenforums.com/customization/34951-custom-start-menu-button-collection.html

hoşuna giderse yada kendin birtane indir onu editle en üstteki ying yangı yap mesela

birde resmini [simage][/simage] tuşu yerine [simage][/simage] tuşu ile yayınlayabilirmisin

teşekkür ederim,akşam evde bakacağım,bu arada bir şey soracağım,resim dosyası başka bir siteye upload edilince,burdaki mesaja nasıl ön izlemesini ve linkini koyuyoruz,bu konu ile ilgili bildiginiz bir başlık var mı ?

cevapla kısmında link e tıkla, alttaki boşluğa upload ettiğin sitenin linkini, üstündeki yere de ufaltılmış önizleme resminin linkini koy. üste koyduğun linki [simage] [/simage] içine al.

• aslında resmini şu şekilde yapacaksın

[simage]https://store.donanimhaber.com/31/5c/bc/315cbc93bf7e977796bee86920697c40.jpg[/simage]

görünümü

İşletim Sistemleri Masaüstü Ekran Görüntüleri (Screenshot)

bu şekilde en kolayı ama biraz uğraşmak istiyorsan

Foruma Örnek Görüntülü (Önizlemeli) Resim Ekleme

eğerki başka bir forumu kastediyorsan ozaman

[link=http://LİNK BURAYA YAZILIR][image]https://store.donanimhaber.com/31/5c/bc/315cbc93bf7e977796bee86920697c40.jpg[/image][/link]

bu şekilde olacak ancak ozamanda resmi ufak olarak eklemen gerekli yoksa yine kocaman olacak

buarada bu resmi eklemek içimden geldi nedense

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6F17B5B5B -- 8 Şubat 2010; 15:28:09 >

• Hallettim soulcubee,BabyIcey,uA006 teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: inboxstore

quote:

Orijinalden alıntı: BabyIcey

inboxstore
    Resminizi [simage][/simage] yerine [simage][/simage] Butonunu kullanarak değiştirebilirmisiniz
    Teşekkür ederim.

Bu arada Masa üstünüz güzelmiş.

Teşekkür ederim,edit'ledim dediginiz gibi oldumu acaba ?

Evet olmuş
  • uA006 yaptığın ayarları birde yönetici olarak yap bakalım olacak mı? Bu arada ateşli bir masa üstü diyeceğim ancak su damlacıklarından diyemiyorum sistem tepsisindeki m simgesi nedir, birde standolonestack2 veya 7stak gibi bir şey denedin mi docka gerek kalmıyor o zaman...
  • kişiselleştirmedeki kaydedilen temaları silemiyor muyuz ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: müvellidülhumuza

kişiselleştirmedeki kaydedilen temaları silemiyor muyuz ya

sağ tıkla silebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ordeniz

quote:

Orijinalden alıntı: müvellidülhumuza

kişiselleştirmedeki kaydedilen temaları silemiyor muyuz ya

sağ tıkla silebilirsin.

kaydedilmemiş olanları siliyor kendi kaydettiklerimi silmiyor
  • media player'ı araç çubuğu yapamıyoruz, videoları tam ekran seyrederken play\stop düğmeleri kaybolmuyor, temlar silinmiyor....
  • müvellidülhumuza

%windir%\Resources\Themes buradan dosyayı sildiğim de listeden siliniyor ama klasör kalıyor onu silmek için unlocker tarzı bir program kullanmak gerekiyor sanırım...

videoları tam ekran seyrederken play\stop düğmeleri kayboluyor sanırım sen ayarları ile oynadın...

media player'ı araç çubuğu yapılıyor ama uğraşmak gerek bir kaç gün içinde böyle bir konu açılmıştı ararsan ya da google amcaya sorarsan öğrenebilirsin...
  • quote:

uA006 yaptığın ayarları birde yönetici olarak yap bakalım olacak mı? Bu arada ateşli bir masa üstü diyeceğim ancak su damlacıklarından diyemiyorum sistem tepsisindeki m simgesi nedir, birde standolonestack2 veya 7stak gibi bir şey denedin mi docka gerek kalmıyor o zaman...

sadece objectdock ve rainmeter kullandım. o M harfi McAfee'nin simgesi, kendi sitesinden 6 aylık sürümünü indirdim, onu kullanıyorum şu an.. standolonestack2 ve 7stak ne işe yarıyor?? bakarsın eklerim onları da=)
  • standolonestack2 asıl yapmalarının nedeni kullandığın ve diğer docklarda mac tarzı efekt yaratmak, bir klasörü hedef gösteriosun onun kısayolunu yaratıyor çift tıkladınmı menü çıkıo daha önce ss atmıştım tanıtımıda tema kısmında var, bu kısayolu görev çubuğuna sabitle dedinmi simge orada yer alıyor ve tıkladınmı özel menü çıkıyor docktan daha kullanışlı bence ben böyle kullanıyorum, 7stack işe performansı düşük ama görselliği çok güzel aynı mantıkla çalışıyor yaptığın kısayolu görev çubuğunda tıkladığında menü çıkıyor ama bundaki menü win7nin görev çubuğundaki herhangi bir simgeyi sağ tıkladığında çıkan şeffaf menüsüne benzio
  • açıkçası apple'ı pek sevmiyorum:) bilgisayarı mac'e benzetmek istemem.. hatta bu dockun da appledakine benzer temaları vardı, özellikle şeçmedim..
  • uA006 örnek:

Blue Sea On My Desktop

Resme tıklayarak deviantartta yorum yapabilirsiniz, büyük resim görüntüsü hem devaintartta var hemde burada 1280*1024 olarak var.

Blue for Windows 7 teması için tıklayın...
    Walpaper için tıklayın...
    Qt Tab Bar için tıklayın...
    StandaloneStack 2 için tıklayın...

• bsplayer
    kmplayer
    media player classic
    vlc media player
    winamp
    windows media player

bütün playerları yüklemişsin maşallah müzik için windows media player, video, film vs için de gomplayer yetiyo bana..

saol linkler için..
  • quote:

müvellidülhumuza

%windir%\Resources\Themes buradan dosyayı sildiğim de listeden siliniyor ama klasör kalıyor onu silmek için unlocker tarzı bir program kullanmak gerekiyor sanırım...

videoları tam ekran seyrederken play\stop düğmeleri kayboluyor sanırım sen ayarları ile oynadın...

media player'ı araç çubuğu yapılıyor ama uğraşmak gerek bir kaç gün içinde böyle bir konu açılmıştı ararsan ya da google amcaya sorarsan öğrenebilirsin...

yanıtların için teşekkür ederim media player ayarlarıyla oynamış olabilirim çünkü şu kitaplık mantığını anlamam 2-3 saatimi aldı arkadaş her açtığımda güncelliyordu bilgisayarda medya olan ne varsa müzik fotoğraf ekliyordu kitaplığa eski haline nasıl getircem peki

tamam yaptım ...otomatik gizlenmesine izin ver diye bir seçenek varmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jet lag -- 8 Şubat 2010; 23:29:22 >

• uA006 ya aslında kmplayer yetio bayada iyi program klite codec pack yüklü birde babam filmleri wmp12den izliyor diye, damat bsplayer kullanıyor, winamp eski alışkanlık, vlc de arada kaynadı işte eski resim ama o hepsini sildim bitek kmplayer ile winamp var fazladan
  • Küçük değişiklikler uygulandı. standolonestack2 yi bir süre kullandım gerçekten iyi bir program ancak objectdock kadar sağlıklı ve hızlı çalışmıyor bende belki sorun bendedir. Onun dışında dock kullanmak istemiyorsanız standolonestack2 yi tavsiye ediyorum.

Objectdock un hava durumu oldukça başarılı. Accuweather dan alıyor bilgileri. normalde o anı gösterirken mause ile üstüne gelince
    5 günlük hava durumunu gösteriyor.

yine dock eklentisi sys stats ile iki köşedeki hardisklerimi görebiliyorum ve direk ulaşabiliyorum.

Klasörlerimde de stackdocklet eklentisi kullanıyorum oldukça kullanışlıdır.

soulcubee nin paylaştığı Blue for Windows 7 temasını kullanıyorum.

çöp kutusu ve yanında ram cpu göstergesi rainmeter.

• Buda Benden Olsun... Bir Gün Macbook'um Olucak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thehspeed -- 9 Şubat 2010; 10:25:28 >
  • Tamamdır... uyku sersemliği
    quote:

thehspeed günaydın usta ya az biraz üste baksaydın keşke resmini [simage][/simage] yerine [simage][/simage] tuşları ile yayınlayabilir misin lütfen
  • 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.