Bildirim
İşletim Sistemleri Masaüstü Ekran Görüntüleri (Screenshot) (60. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
-
-
@re-storm teşekkürler kardeşim... -
@the foolodex
Wallpaperı paylaşırmısın -
the_floodex resmini [simage][/simage] tuşu yerine [simage][/simage] tuşu ile paylaşabilirmisin lütfen -
the_floodex
Kullanmış olduğun Icon'ları paylaşabilirmisin ? -
@the_floodex
Wallpaperır için teşekkürler -
quote:
Orijinalden alıntı: BabyIcey
the_floodex
Kullanmış olduğun Icon'ları paylaşabilirmisin ?
pileus suite -
-
quote:
Orijinalden alıntı: the_floodex
quote:
Orijinalden alıntı: BabyIcey
the_floodex
Kullanmış olduğun Icon'ları paylaşabilirmisin ?
pileus suite
Teşekkür ederim -
-
-
ordeniz baya baya süper olmuş simgeler ve duvar kağıdını çok süper düşünmüşsün eline sağlık -
-
Arkadaşlar stackdocklet eklentisini hallettim fakat pc yi her açtığımda sıfırlanıyor ve yeniden ayarlamak zorunda kalıyorum. Nasıl kalıcı olacak acaba ? -
objectdock kullanırken, dock üzerindeki konlar haricindeki açtığım programlar dockta gözükmüyor(mesela uzaktan yardım,paint vs.) bunu nasıl sağlayabilrim? açık her program ve pencerenin görev çubuğunda olduğu gibi dock üzerindede görünmesini istiyorum...
Buda yeni tema MAC...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoltAction -- 14 Şubat 2010; 19:50:24 >
-
dockta sağ tıkla
programları simge durumuna buraya küçült gibi bişey yazması lazım
rocketDockta böleydi objectte de böyle olabilir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_floodex -- 14 Şubat 2010; 21:27:29 > -
-
oCa
Batarya göstergesinin altındaki CPU ve Ram Göstergesini paylaşabilirmisin ?
eCoLL
Resmindeki [simage][/simage] Kodunu [simage][/simage] olarak değiştirebilirmisin ?
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X