Şimdi Ara

İşletim Sistemleri Masaüstü Ekran Görüntüleri (Screenshot) (69. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.735
Cevap
10
Favori
218.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mrb arkadaşlar. Görev çubuğunu Mac teki gibi nasıl yaparım acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetsirel

Mrb arkadaşlar. Görev çubuğunu Mac teki gibi nasıl yaparım acaba?

Object Dock adlı programı yükle o programla yapabilirsin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: aLcat[R]aZ

quote:

Orijinalden alıntı: shadowz61

Görev çubuğundakileri nasıl ortalıyorduk win7'de bi ara paylaşılmıştı ama ?

Bkz. Google Amca..

quote:

-Görev çubuğuna sağ tıklayarak görev çubuğunu kilitle işaretini kaldırın.

-Belgelerimde boş bir klasör oluşturun, ne isim verdiğiniz önemli değil, biz boş klasör diyelim.

-Görev çubuğuna sağ tıklayarak araç çubukları > yeni araç çubuğu > belgelerim > boş klasörü seçin.

-Boş klasör isimli araç çubuğunu ekranın soluna, ikonlarınızı ortaya kaydırın.

-Araç çubuğuna sağ tıklayarak başlığı göster ve metni göster işaretlerini kaldırın.

-Eğer dil çubuğu kullanıyorsanız kapatmak için sağ tıklayarak dil çubuğunu kapatı* seçin, aksi takdirde başlat butonunun yanında dil çubuğu görünecektir.

-Son olarak görev çubuğuna sağ tıklayarak görev çubuğunu kilitleyi işaretleyin.

-İşlemleri geriye doğru uygularsanız ikonlarınızı eski haline getirebilirsiniz

Yeni görev çubuğu görünümünüz hayırlı olsun.

* Dil çubuğunu denetim masası > dil seçeneklerinden geri açılabilir.

Nedense google gelmedi aklıma Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowz61 -- 14 Mart 2010; 15:38:53 >

• Güzel olur bende yapıyım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furkan* -- 14 Mart 2010; 15:46:41 >
  • Bi sorum daha olacak . Ben klasörleri görev çubuğuna koyduğumda hep bi tanesi içinde toplanıyorlar . Bunu istemiyorum ne yapmam lazım ?
  • Bi SS koyabilirsen daha rahat yardımcı olabilirim..
  •  İşletim Sistemleri Masaüstü Ekran Görüntüleri (Screenshot)

Görev çubuğuna ne zaman bi klasör koysam . Şurada toplanıyor onlar ( Sabitlendi yazanlar ). Ben bunun olmasını istemiyorum

İşletim Sistemleri Masaüstü Ekran Görüntüleri (Screenshot)

Bide bunların boyunu istediğimiz gibi yapamıyomuyuz küçük simgeler kullan seçeneğinden başka yok !

• Windows Gezginini görev çubuğundan ayırdıktan sonra dene bide..
  • quote:

quote:

Görev çubuğu dediğim şey  İşletim Sistemleri Masaüstü Ekran Görüntüleri (Screenshot) linkteki resimde üst kısımda bulunan çubuk. Program isminin File, edit gibi seçeneklerin olduğu çubuk.
    Object Dock la yapamadım.

• quote:

Windows Gezginini görev çubuğundan ayırdıktan sonra dene bide..

Zaten görev çubuğuna sabit değil . Bilgisayarımı açıyorum windows gezgini açılıyor orda direk . Bilgisayarımıda sabitleyemiyorum yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowz61 -- 14 Mart 2010; 16:53:21 >
  • shadowz61 o şekilde yapamıyorsun 7stack ile yapabilirsin yada standolonestack2 kullanabilirsin...

ahmetsirel son mesajındaki üst kısımdaki bölümdeki program finderbar alttakide herhangi bir dock kullanabilirsin, tıpatıp aynısı olmasını istiyorsan kullandığın dockla birlikte standolonestack2 kullanmalısın
  • quote:

quote:

quote:

Görev çubuğu dediğim şey  İşletim Sistemleri Masaüstü Ekran Görüntüleri (Screenshot) linkteki resimde üst kısımda bulunan çubuk. Program isminin File, edit gibi seçeneklerin olduğu çubuk.

Ben alttaki Kısayolları vs.yi söylüyorsun zannettim kusura bakma..Üstteki çubuğun hangi programla yapıldığını bilmiyorum malesef..

• Win7 nin sidebarından vazgeçip Rainmeterla side bar yaptım daha farklı oldu.
    Şunuda belirteyim rainmeter, win7nin sidebarına göre daha az ram ve cpu kullanıyor.
    Güzel ve Sadeoldu diye düşünüyorum. bilmem ne dersiniz.

önceki masaüstü:  İşletim Sistemleri Masaüstü Ekran Görüntüleri (Screenshot) Şimdiki masaüstü:  İşletim Sistemleri Masaüstü Ekran Görüntüleri (Screenshot)

• quote:

Ben alttaki Kısayolları vs.yi söylüyorsun zannettim kusura bakma..Üstteki çubuğun hangi programla yapıldığını bilmiyorum malesef..

ben söledim
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Görev çubuğu dediğim şey üst kısımda bulunan çubuk. Program isminin File, edit gibi seçeneklerin olduğu çubuk.

Finder Bar ilede olmadı
    Biri yardım etsin lütfen arkadaşlar

• Quick Time Player'ın bi eklentisi olma ihtimali varmı ? Mac OS sisteminin arayüzü hakkında pek bilgim yok o yüzden soruyorum..
  • finderbarla nasıl olmadı siz ne istiyorsunuz ki??? Aşağıda kini istemiyor musunuz siz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6F17B5B5B -- 14 Mart 2010; 17:37:29 >
  • noqturno
    Son Hali daha güzel olmuş, Rica etsem Wallpaper'ını da paylaşabilirmisin ?
  • Bıseyler yaptık bakalım begencekmısınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi k@llone -- 14 Mart 2010; 21:39:07 >

• k@llone güzel olmuş 2. resimdeki wallpaperı paylaşırmısın
  • 
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.