Bildirim
İşletim Sistemleri Masaüstü Ekran Görüntüleri (Screenshot) (67. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
arkadaşlar birşey daha sormak istiyorum cevap vericek varmı ya bir türlü bulamadım
Objectdock programında win 7 de masaüstünü göster yaptığımda bütün ikonlar gidiyo bunların gitmemesi için always on top yapıyorum fakat bu yaptığımdada mesela firefox açtığımda aşağıda kalıyor yani sayfanın üstünde duruyor ne açarsam açayım bunu nasıl halledebilirmi
aynı sorun Rainmeter programındada var onuda nasıl halledeceğimi bilmiyorum masaüstünü göster yaptığımda rainmeter ve objectdock gidiyo sadece arka plan kalıyor ne yapmalıyım bunların gitmemesi için ? -
Hiçbirşey Onun bir çözümü yok.
-
Masaüstünü göster yaptığında objectdock ve rainmeter programı gitmeyen arkadaşlar varmı always on top yapıp uygulamanın üzerine gelmesi hariç siz nasıl kullanıyorsunuz ben zorlanıyorum açıkcası -
quote:
Orijinalden alıntı: tolgademirel28
Masaüstünü göster yaptığında objectdock ve rainmeter programı gitmeyen arkadaşlar varmı always on top yapıp uygulamanın üzerine gelmesi hariç siz nasıl kullanıyorsunuz ben zorlanıyorum açıkcası
Winkey + m yapmaya alış bende deniyorum -
-
-
-
-
@Kumandan
@aLcat[R]aZ
Teşekkürler -
-
Sonye Theme v2 güncellenmiş. Yellow, Soft, Blue, Green Eklenmiş. -
@MyRock
Link verirmisin ? -
-
Sağol tema bölümünde paylaştım -
-
-
Furkan*
Teşekkür ederim, Bu arada Son Hali Gayet güzel olmuş
tolgademirel28
Son Mesajınızdaki resmide aynı şekilde düzeltebilirmisiniz..
Edit : Düzeltme
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GGGA -- 13 Mart 2010; 15:35:51 > -
-
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X