Bildirim
İşletim Sistemleri Masaüstü Ekran Görüntüleri (Screenshot) (65. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Hemde gereksiz mesajlar bölümüne açmışlar konuyu bencede silinmeli
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furkan* -- 6 Mart 2010; 13:06:11 > -
Resme tıklayarak yapan kişiye ve ayrıntılı gözden geçirmek isterseniz büyük görünüme ulaşabilirsiniz, kullanılanlar aşağıdadır. Ben yapmadım sadece fikir vermek amacı ile paylaşmak istedim...
Rainmeter [Heathen by Jkon00]
Wallpaper [Moonshadow by ?]
WindowBlind [Fools Gold by 2of3]
Icons [Token by Brsev]
Cursor [Token by Hitman7112]
Firefox Skin [Glaze Black by Alexander Brandl]
Firefox Skin [AeroBuddy by SpewBoy, Redux Team]
Firefox Skin [Start Page is Flavors.Me]
Font [Eurostyle]
Color [124,91,67]
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6F17B5B5B -- 6 Mart 2010; 20:18:53 >
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: soulcubee
umutluyum, bu arada ufak bir paylaşım için BURAYA bakabilirmisiniz, belki hoşunuza gider örnek resim aşağıda.
hacı saol ben hep yukarı butonunu kullanıyodum allah belanı versin mikrosoft
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esenler otogarı alt katı -- 7 Mart 2010; 19:23:48 > -
-
Wallpaper güzel durmuş -
quote:
Orijinalden alıntı: Furkan*
Wallpaper güzel durmuş
heheGerçekten güzel duruyor
-
-
core_eye resmini [simage][/simage] tuşu yerine [simage][/simage] yayınlayabilirmisin ayrıca alıntıdaki yazılarını [simage][/simage] silebilirmisin -
quote:
core_eye resmini [simage][/simage] tuşu yerine [simage][/simage] yayınlayabilirmisin ayrıca alıntıdaki yazılarını [simage][/simage] silebilirmisin
-
teşekkürler.... -
kraven adlı arkadaşımız 10.sayfadaki masaüstü resmi hoşuma gitti.acaba elinde o resim olan varsa paylaşabilir mi? -
-
-
constantine05 buyur BURADA istediğin resim
re-storm Avedesk olması lazım doğru hatırlıyorsam bir araştır istersen...
Formel hoşgeldinfarklı bir konuda karşılaşmak güzel
ayrıca masaüstünde güzel ancak yukardaki dock yerine sana standolonestack2 veya 7stack öneririm bu programların kısayollarını görev çubuğuna sabitledin mi daha kullanışlı oluyor bana göre...
Resme tıklayarak yapan kişiye ve ayrıntılı gözden geçirmek isterseniz büyük görünüme ulaşabilirsiniz, kullanılanlar aşağıdadır. Ben yapmadım sadece fikir vermek amacı ile paylaşmak istedim...
Wallpaper: CLUBaCLUB Ident concept3 Final by uophonix [link]
Rainmeter: BlueVision V0.1 Beta by ~g3xter [link] Works great with Winamp!
Dock icons: Azure Text Icon by ~Oceansolei [link] PSD file included!!!
Windowblinds: Turn-Off by Remolacio [link]
Iconpackager: GlassMaxX XP Icon Pack by Basj [link]
CursorFx: Neovision by jester382 [link]
Mozilla Theme: Ambienfox 0.4
-
quote:
constantine05 buyur BURADA istediğin resim
çok teşekkür ederim arkadaşım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi constantine05 -- 8 Mart 2010; 13:38:17 > -
-
Formel evet eskiden delirtiyordu ram konusunda, bende senin gibi düşünüyorum masa üstü gözüksün isterim hep o yüzden win7 çok hoşuma gitti göre çubuğu muhabeti yani, ayrıca dediğim program gerçekten müthiş kolaylaştırıyor yinede tavsiye ederim enazından bir göz gezdir sitesini -
formel paylaştığın wallpaperın 1920.1080 olanı var mı?
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X