Şimdi Ara

İşletim Sistemleri Masaüstü Ekran Görüntüleri (Screenshot) (66. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.735
Cevap
10
Favori
218.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

İşletim Sistemleri Masaüstü Ekran Görüntüleri (Screenshot)  İşletim Sistemleri Masaüstü Ekran Görüntüleri (Screenshot)

• teşekkürler
  • Buda benimki
     İşletim Sistemleri Masaüstü Ekran Görüntüleri (Screenshot)
  • seberhan1907 wall dışında gerisi güzel

neden aero etkin değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsngencer

arkadaslar 17 sayfayı tek tek baktım.
    20 kişinin ustunde kişi yardım istemiş nasıl yapılır diye.yardım eden cevap yazan olmamış.herkes sadece resim eklemiş.hangi programları kullandıgını yazmamiş.yapmayın arkadaslar yardımcı olun.bende 15 kisi civarında kişiye mesaj attım.sadece alttaki resimdeki gibi sag tarafta sistem bilgilerini gdd doluluk oranını gosteren kutucuk icin.ama dunden beri 1 kişiden bile cevap gelmedi.cok seymi istiyorum acaba.yardımlaşma bukadarmı

saatin altındaki aracın adı nedir

• quote:

Orijinalden alıntı: re-storm

soulcubee başarılı bir çalışma çıkarmışın tebrikler :)

Bende yine ufak değişiklikler yaptım ve bu halini çok sevdim çokta alıştım sanırım uzun süre yeni resimler eklemem :)

İşletim Sistemleri Masaüstü Ekran Görüntüleri (Screenshot)  İşletim Sistemleri Masaüstü Ekran Görüntüleri (Screenshot)  İşletim Sistemleri Masaüstü Ekran Görüntüleri (Screenshot)

re-storm kardes.. Harika olmus.. Mac os a benzettim :) Tepedeki baslat menüsünde kullandigin müzik programi ve dockun(skin i varsa onunda) ismi soylersen sevinirim :)

ve ayrica temanin ismi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CNDMN -- 9 Mart 2010; 19:51:21 >

• Arkdaşlar yeni yeni rainmeter kullanmaya başladım bi sorunum var şurdaki ikonlara tıkladığımda hiçbirşey olmuyor onları kendime göre nasıl özelleştirebilirim ?

• quote:

Orijinalden alıntı: RealKiss

quote:

Orijinalden alıntı: re-storm

soulcubee başarılı bir çalışma çıkarmışın tebrikler :)

Bende yine ufak değişiklikler yaptım ve bu halini çok sevdim çokta alıştım sanırım uzun süre yeni resimler eklemem :)

re-storm kardes.. Harika olmus.. Mac os a benzettim :) Tepedeki baslat menüsünde kullandigin müzik programi ve dockun(skin i varsa onunda) ismi soylersen sevinirim :)

ve ayrica temanin ismi

Teşekkürler :) winamp kullanıyorum. winamp skini: "clearone". google da aratınca direk çıkar zaten. ( beta değil )
    temanın ismi: "sonye v2" deviantart.com da arama yerine sonye v2 yaz oda direk çıkıyor :)
    dock: objectdock plus. yine google dan full ünü bulmuştum bir ara yükledim sildim o yüzden yükleyemiyorum yeniden isterseniz onu da google amca dan bulabilirsiniz. yada rocketdock ta kullanabilirsiniz.
    iconlar: "reflection icons" onu da devianart ta aratırsanız birsürü karşınıza çıkacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Furkan*

Arkdaşlar yeni yeni rainmeter kullanmaya başladım bi sorunum var şurdaki ikonlara tıkladığımda hiçbirşey olmuyor onları kendime göre nasıl özelleştirebilirim ?

sağ tıklayın ve edit skin i seçin orda biraz bakının dosya uzantılarını göreceksiniz. dosya uzantılarını istediğiniz gibi değiştirip kaydedin daha sonra yine sağ tuşla tıklayın ve refresh deyin.
  • Ok hallettim peki simgeleri nasıl değiştirebilirim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furkan*

Ok hallettim peki simgeleri nasıl değiştirebilirim ?

belgelerim de rainmeter a girip skin i bulun daha sonra skin in içinde simgeleri göreceksiniz zaten onları yedek bir klasöre alın ve koymak istediğiniz simgeleri onların yerine aynı isim le koyun :)

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

yeni hali :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi re-storm -- 9 Mart 2010; 19:58:57 >

• Yeni birşeyler yaptım

•  İşletim Sistemleri Masaüstü Ekran Görüntüleri (Screenshot)
  • güncelleme

• Furkan* güzel şeyler olmuş vienna temasını tema bölümünde paylaşabilirmisin burada sadece win7 ss paylaşıyoruz biliyorsun sol köşedeki ne iş yapıyor o çok hoşuma gitti d.a.'da biri rainmeter ile çok güzel bişiler yapmıştı bulursam paylaşim sana fikir olsun

WarriorAngel arka arkaya mesaja atmak yerine bir mesajda belirtebilirdin güncellemeni zaten arka resim ve bikaç gadget değişikliği var okadar, güzel bir çalışma ama daha iyisini de çıkartabilirsin, fazla bir şeyi yok yani....

tema bölümü açılmıştır arkadaşlar hepimize hayırlı olsun konu başlıklarını açtım başlıklara göre paylaşım yapmak isteyenleri oraya bekliyorum, bu konuyu da işletim sistemleri masa üstü ekran görüntüleri şeklinde bütün işletim sistemleri için üst konu olarak tavsiye etmek istiyorum sonuçta böyle bir üst konu açılması taraftarıyım en azından içeriği olan bir konu yani bu konu olursa daha iyi olur gibime geliyor

ayrıca tuş atama ile ilgili bir arkadaş soru sormuştu ama yanlışlıkla sildim mesajı özürdilerim tekrar sorabilirse yardımcı olmaya çalışim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6F17B5B5B -- 11 Mart 2010; 15:02:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: RONSPY

Rica etsem duvarkağıdını paylaşabilir misin? :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huan88 -- 11 Mart 2010; 16:25:01 >
  • arkadaslar apple mac gibi kullanılan temalar var mı? kullanablir miyiz o sekilde?
  • Aradığım duvarkağıdını buldum, yine de teşekkürler gayet hoş duruyor şu an...

Red Sonja :)

• Buda benim masaüstüm..
  •  İşletim Sistemleri Masaüstü Ekran Görüntüleri (Screenshot)
  • 
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.