Şimdi Ara

İşletim Sistemleri Masaüstü Ekran Görüntüleri (Screenshot) (64. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.735
Cevap
10
Favori
218.652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

re-storm mavisini nereden buldun ben maviyi göremedim diye bu renk yaptım
  • sonye v2 yi yeniden indir. Güncelleme yapmış, mavisinide içine atmış. ayrıca windowspaperXP yi kullanabildin mi :)
  • re-storm ben indirdikten sonraki gün yayınlamış mavi ve yeşil tonlarını çok severim, bak benim simgelerin mavileride var benim verdiğim linki tıkla yapımcısının galerisinde var bu arada senin deviantarttaki nick nedir, ben o programı biliyorum hatta o işi yapan 5-6 program var bende ama win7 için denemedim hiç aklıma gelmedi de kullanmak, xpde film arşivi için kullanıyordum klasörün içinde film afişi oluyordu...

edit: ya ben bu explorerframe.dll dosyasını bir türlü ekleyemedim 64 bit diyemi yapamıyorum nedir, gerçi adam hem 32 için hem de 64 bit için dosyaları vermiş ownership diye reg ile ayar çekiyorum kopyala yapıştır üzerine yaz yapıyorum dosyayı ekledikten sonra restart yapıyorum explorer ile ilgili hata veriyor ilkinde çok korktum windows gitti diye zor açtım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6F17B5B5B -- 2 Mart 2010; 22:56:41 >

• nickim borazengin :) programı sormamdaki amaç deskop ss sine yorum yapıyordum tam woaaw diye yorumu yayınladım baktım senin klavyen daha hızlıymış sanıırm benden önce yazmışsın woaww diye :) ve o programın ismini sormuştun. kullanmayı denedim ben ama işe yaramadı :) ayrıca icon lar için sağol :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: soulcubee
    re-storm ...

edit: ya ben bu explorerframe.dll dosyasını bir türlü ekleyemedim 64 bit diyemi yapamıyorum nedir, gerçi adam hem 32 için hem de 64 bit için dosyaları vermiş ownership diye reg ile ayar çekiyorum kopyala yapıştır üzerine yaz yapıyorum dosyayı ekledikten sonra restart yapıyorum explorer ile ilgili hata veriyor ilkinde çok korktum windows gitti diye zor açtım

???

• re-storm wallpaperı paylaşırmısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furkan*

re-storm wallpaperı paylaşırmısın

tabiki

İşletim Sistemleri Masaüstü Ekran Görüntüleri (Screenshot)

quote:

Orijinalden alıntı: edit: ya ben bu explorerframe.dll dosyasını bir türlü ekleyemedim 64 bit diyemi yapamıyorum nedir, gerçi adam hem 32 için hem de 64 bit için dosyaları vermiş ownership diye reg ile ayar çekiyorum kopyala yapıştır üzerine yaz yapıyorum dosyayı ekledikten sonra restart yapıyorum explorer ile ilgili hata veriyor ilkinde çok korktum windows gitti diye zor açtım

64 bit olanı hakkında bilgim yok problem olmaması lazım dediğin gibi adam hem 32 hem 64 bitliği koymuş oraya. ben genelde eskisinin ismini değiştiririm yenisini de kopyala yapıştır yaparım. Direk değiştirmeyi hiç denemedim. Gerçi onunla ilgisi yoktur ancak yine de öyle bir dene istersen. Eski explorerframe de ismi exploerframeeski.dll olarak kalsın sistem32 de.

• re-storm hımm birde öyle deneyeyim, bu arada avatarında alien resmi var tema bölümündekileri gördünmü bitanesini profilimede koymuştum
  • quote:

Orijinalden alıntı: soulcubee

re-storm hımm birde öyle deneyeyim, bu arada avatarında alien resmi var tema bölümündekileri gördünmü bitanesini profilimede koymuştum

evet gördüm sıkı takipçiyim :) alyen resmini öylesine koymuştum aslında çok sevmem kendisini :) Batman wallpaperlarına hayır demem ancak :)
  • @re-storm

Teşekkürler
    ve pm attım bir sorun için
  • @soulcubee
    hocam ben indirdim ama açınca temayı aero falan gidio basic teması geliyor bunların biyere falanmı kopyalıcam bilgi verirsen sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furkan* -- 3 Mart 2010; 14:12:08 >
  • Furkan* alıntıkdai [simage][/simage] yazılarını silsen de olur yani içinde kullanma klavuzu var ayrıca ŞURAYA DA bir bakı ver
  • Ok teşekkürler
  • Çok güzel oldu tema için sağol

• Furkan* güzel olmuşta bu zaman da office xp ne alaka prototype nasıl gidiyor peki ben sanırım ortalarına kadar gelmişimdir ama beni kasmaya başladı çok bıraktım
  • Office xp derken cd-romdakini kasdettin heralde onu kurdum çünkü okulda office 2003 kullanıyoruz hala , Prototypeda ilk 2 görevi bitirdim sonra sıkıldım , arada bi girip tırmanıp adamları falan parçalıyorum
  • Başlat resmini değiştirmek için programı açarkan şöyle bir hata alıyorum net frameworkde yüklü neyden kaynaklanabilir acaba bu hata

• Furkan* yönetici olarak mı çalıştırıyorsun
  • Yönetici olarak çalıştırınca sorun çözüldü teşekkürler
  • Mesaj atıyım sonra bakarım..
  • 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.