arkadaşlar şu hava durumu işini bi türlü yapamadım.kodu buldum,daha sonra kulladığım skinde ki not defterindeki code kısmına yapıştırıyorum fakat yinede çalışmıyor.iki farklı siteden kodu denememe rağmen yine de hiç birşey göstermiyor.yardımcı olabilecek bi arkadaş var mı?
quote:
Orijinalden alıntı: El Madrigal
Sağol Hocam
Önemli değil..
quote:
Orijinalden alıntı: constantine05
arkadaşlar şu hava durumu işini bi türlü yapamadım.kodu buldum,daha sonra kulladığım skinde ki not defterindeki code kısmına yapıştırıyorum fakat yinede çalışmıyor.iki farklı siteden kodu denememe rağmen yine de hiç birşey göstermiyor.yardımcı olabilecek bi arkadaş var mı?
AccuWeather skinleri ben de de çalışmıyor. Anlamadım
quote:
Orijinalden alıntı: Owl City.
quote:
accuweather rainmeter desteğini kaldırdı diye biliyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: re-storm
quote:
quote:
accuweather rainmeter desteğini kaldırdı diye biliyorum.
Hadi ya. Neyse ben de başka weather buldum. weather.msn.com 'dan. Çok Geç Güncelliyor ama napalım katlanacağız
quote:
Orijinalden alıntı: Redueriel
Hocam duvar kağıdını paylaşır mısın?
.
son 2 haftadır hava durumu göstermiyor bende eskidne gösteriyordu
quote:
Hadi ya. Neyse ben de başka weather buldum. weather.msn.com 'dan. Çok Geç Güncelliyor ama napalım katlanacağız
İsmi nedir skin nin paylaşabilirmisin msn nin hava durumu çok iyi bildiğim kadarıyla.
quote:
Orijinalden alıntı: re-storm
quote:
İsmi nedir skin nin paylaşabilirmisin msn nin hava durumu çok iyi bildiğim kadarıyla.
Arkan Tab. Ya Bunun iconları niye değişmiyor ? .ini dosyasında plugins/Webparser.dll'den başka birşey yazmıyo ?
Arkadaşlar başlat simgesini nasıl değiştiriyorsunuz bir kaç yere yazdım ama cevap alamadım,
Win 7 Start Button Changer programını kullandım ama bie değişiklik göremedim,
programı açıp içinde başlat simgelerinden seçtim ve onayladım bunu dışında herhangi bir işlem mi yapılıyor,
yardımcı olursanız çok sevinirm ilgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
sonoyuncu yönetici olarak mı çalıştırıyorsun ?
Révolvér sade ve güzel bir kaç öneri yapmak isterim mesela saatin yanında ki simgeleri gizleyebilirsin birde üstteki dock yerine standolonestack2 kullanıp görev çubuğuna tutturursan daha sade olabilir bu benim beğenim tabi seni bilemem...
@soulcubee,
Evet, fazla karmaşayı ve gereksiz programları sevmiyorum. Hele masaüstümde kalabalığı ve karmaşayı hiç sevmem. Önerilerini değerlendireceğim.
Teşekkürler.
Benim için en önemli şey sadeliktir
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
Vay be biz de win7 kullaniyoruz diye geciniyoruz. Baya delirmissiniz siz :) Maasallah
istanbul hava durumu rainmeter kodu mu değişti ya benimki daha göstermiyor
quote:
Orijinalden alıntı: K4TL14M
istanbul hava durumu rainmeter kodu mu değişti ya benimki daha göstermiyor
Bildiğim kadarıyla 2-3 haftadır kimsede hafa durumu gözükmüyo..
Bendede gözükmüyor hava durumu
quote:
Orijinalden alıntı: Furkan*
Bendede gözükmüyor hava durumu
Accuweather kaldırmış desteğini galiba. Geçen sayfada biri söyledi.
Weather için Arkan tab iyi bence. Sayfa Başında verdim. weather.msn.com'u kullanıyor.