Şimdi Ara

İşletim Sistemleri Masaüstü Ekran Görüntüleri (Screenshot) (76. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.735
Cevap
10
Favori
218.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Owl City.

quote:

Orijinalden alıntı: Furkan*

Bendede gözükmüyor hava durumu

Accuweather kaldırmış desteğini galiba. Geçen sayfada biri söyledi.

Weather için Arkan tab iyi bence. Sayfa Başında verdim. weather.msn.com'u kullanıyor.

Bi deneyelim bari..
  • Nerden okudum bu konuyu.Kaç gündür işi gücü bıraktım masaüstünü degiştirmeye çalışıyorum.Benim masaüstümde işte böyle;
    bu benim masaüstü
    Masaüstü artık nerdeyse klasik oldu :)
    Hava durumunuda uzun aramalardan sonraLEXIS diye bir skinden buldum.İsteyen olursa bi yere yüklerim.Bu arada HUD vision winamp ve fooobar için olan eklentisi AİMP2 de çalışıyor.
    Benim sizlere bir sorum olacak.Ben çok ugraştım ama şu masaüstüne resim ön izleme olayını yapamadım.Aşagıdaki resimlerde ki gibi üzeri bantlı bir şekilde duruyor.HUD vision içinde görünüyor ama nedense beceremedim.Bilen varmı nasıl yapacagımızı.Paylaşırsanız sevinirim
    İşte o resimler:
    örnek1
    örnek2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetkoca35 -- 2 Nisan 2010; 13:06:05 >

• @ahmetkoca35
    Öncelikle masaüstün sade ve şık olmuş..
    Resim önizleme meselesine gelincede skinin kodlarında hangi klasördeki resimleri önizlemesini istiyosan o klasörün Adresini skinin kodlarında gereken yere eklemen gerekmekte..
  • Klasör ayarını yaptım,resimler HUD visiondaki gibi görünüyor ama ben o bant olayına taktım.Örneklerde ki resimler köşelerden bantlanmış gibi duruyorlar ya.Ben onu yapmaya çalışıyorum.Ayrıca ilgilendigin için teşekkür ederim
  •  İşletim Sistemleri Masaüstü Ekran Görüntüleri (Screenshot)
  • @ahmetkoca35
    Wallpaper paylaşımını Wallpapers adlı konuya yaparsan daha iyi olur..
  • tamam arkadaşım.Uyardıgın için teşekkür ederim.Bu arada o bant olayını HUD vision yapmıyormuş.Kendi başına bir wallpapermış onlar.Ama o resimleri öyle yapan bi program vardır kesin.
  • soulcubee ilgilendiğin için sağol evet yönetici olarak çalıştırdım bunun bir inceliği varmıydı

• hayır yok, yeni sürümü mü kullanıyorsun yani aklıma başka bir şey gelmiyor benim anlattığım diğer yöntemleri uygula olmazsa...

http://forum.donanimhaber.com/m_36728174/tm.htm

anlatımlar burada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6F17B5B5B -- 3 Nisan 2010; 23:34:45 >
  • Meaning güzelmiş , winamp temasını paylaşırmısın
  • quote:

Meaning güzelmiş , winamp temasını paylaşırmısın

Buyur arkadaşım

http://guppyland.deviantart.com/art/DeviantArt-winamp-skin-103089269

• Teşekkürler

• Furkan*

Sade ve Güzel bir çalışma olmuş
  • Teşekkürler
  • quote:

[siage]http://yukleresim.com/images/cbwpkayuh1ya808zzxxp.jpg[/simage]

[font="Tahoma"]Rainmeter Skinleri

şu üstteki zımbırtıyı yoket ordan çok kaba duruyor resmin zarifiğini yok ediyor .. Güzel bir dock programı bul crackle objectdock , rocked , ,veya stardock olabilir . askılı dock skinleri var ekranın üstüne yerleştirince güzel duranlardan . onlardan bul bitane da'da vardır benim favorilerdede mevcut seç birini masaüstü resmin renkli renkli dock iconları bul alttaki çubuğunun üstünüde renklendirsen göze çok hoş gelebilir beyaz tonlarda ısrar ediceksen sana kalmış . kendi görüşlerim .. :) edit : çok güzel cad skinleri var yararlan :) benim skinlermde var beyaz tonalra güzel gidicek ;) DA: Lylndn ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Musketeer. -- 6 Nisan 2010; 19:50:56 >

• Ya bu Cad işini bilmiyorum kısaca anlatsan nasıl oluyor ?
  • O yukardaki zımbırtıyıda yok ettim resim dahada açıldı sağol
  • 
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.