Şimdi Ara

İŞLETİMİM CS:GO YU KALDIRI MI ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BEYLER BEN BİLGİSAYARA CS:GO YÜKLENDİM AMA OYUNDA 1 RAUNT BİLE OYNAYAMADAN ŞARJ BİTİYOR VE KAPANIYOR OYUNA GİRMEDİĞİM SÜRECE BİLGİSAYARIM KAPANMIYOR VEYA ŞARJI BİTMİYOR ACABA NEDEN OLUYOR BU NEDENİNİ BİLEN VARSA YARDIMCI OLSUN

BENİM BİLGİSAYARIN ÖZELLİKLERİ BUNLAR
    ACER TRAVELMATE 5742G
    İNTEL CORE İ5
    Nvidia Geforce GT 420 M 2700MB
    RAM 4GB 64 BİT
    WİNDOWS 7 ULTİMATE

• işletim kötü
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScarHand

işletim kötü

yani o yüzden mi böyle oluyor da kapanıyor ?
  • Laptop fişe takılı değilken oyun oynamak pek mantıklı değil. Hem fişe takılı oyun oynarsan bilgisayarının performansı da artar. Ayrıca bilgisayarının kapanması donanımın ile alakalı değil batarya ile alakalı. Bataryan bitiyor ve kapanıyor. Gayet açık bir durum.
  • Laptopu fişe takıp oyununu oynarsan kapanma sorunun ortadan kalkar
  • quote:

Orijinalden alıntı: mic

Laptop fişe takılı değilken oyun oynamak pek mantıklı değil. Hem fişe takılı oyun oynarsan bilgisayarının performansı da artar. Ayrıca bilgisayarının kapanması donanımın ile alakalı değil batarya ile alakalı. Bataryan bitiyor ve kapanıyor. Gayet açık bir durum.

Zaten laptopu fişe takarak oynurum hep fişe takılı ama bu sorun sadece cs go da oluyor yani cs 1.6 da oynuyorum metin2 de oynuyorum ama sadece bu olay cs go oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dum Vivimus Vivamus

Laptopu fişe takıp oyununu oynarsan kapanma sorunun ortadan kalkar

takılı oynuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pikochoo

quote:

Orijinalden alıntı: mic

Laptop fişe takılı değilken oyun oynamak pek mantıklı değil. Hem fişe takılı oyun oynarsan bilgisayarının performansı da artar. Ayrıca bilgisayarının kapanması donanımın ile alakalı değil batarya ile alakalı. Bataryan bitiyor ve kapanıyor. Gayet açık bir durum.

Zaten laptopu fişe takarak oynurum hep fişe takılı ama bu sorun sadece cs go da oluyor yani cs 1.6 da oynuyorum metin2 de oynuyorum ama sadece bu olay cs go oluyor

Counter-Strike: Global Offensive ile kıyasladığınız oyunlar pek mantıklı değil daha yüksek sistem gereksinimleri isteyen bir oyunda deneyip sonuçları yazmanı bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dum Vivimus Vivamus -- 1 Şubat 2017; 1:34:59 >
  • dostum fişe takılıyken sarjn bitmesi mumkun deil sarj kablonda yada pcinde skıntı olablir .ayrıca sarj bittigi icin kapandıgını nerden biliyorsun? baska turlu kapanmıyorsa sarjdan deil ısınmadan dolayı kapanıyordur.Bu durumda da icini temzletip fanını flan degstirmen gerekebilr yada ek fan alacaksn kısacası servise gotur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B_R_A_V_E -- 26 Ocak 2017; 0:33:15 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.