Şimdi Ara

İşletme kayit yenileme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar okulu uzattim sayilir ne kadar tez zamanda bitirirsem o kadar iyi
    Ders secme ekraninda kararsiz kaldim acikcasi siz ne onerirsiniz
    Toplamda kac kredi secebiliyorum hepsini secebiliyormuyum
    Hepsini secersem acikcasi agir gelir diye de korkuyorum
    Yardimci olursaniz sevinirim pc basinda bekliyorum cevaplari
    Zaten bugun son gundu gec kaldim acikcasi yarin mazaretli gunde tamamlamayi dusunuyorum...
     İşletme kayit yenileme

45kredilik ders sectim 271 tl ucret cikti sadece almadigim stratejik yonetim 2 kaldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MORFEUS -- 2 Mart 2015; 20:01:44 >

• Bence 1 donemde 9 ders almak idealdir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 45 akts 10 ders'e tamamladim sadece 1 dersi alamadim stratejik yonetim 2 sizce durum nasil
    Acaba dediginiz gibi aralarindan zor olan 1 dersi cikarsammi
    Seneye bahar donemine sadece 1 tek ders kaldi, belki cok iyi calisip almadigim dersi tek ders sinavi ile verebilirim :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MORFEUS -- 2 Mart 2015; 21:38:45 >
  • Hakkinda hayirlisi olsun genc

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla gecen sene gecen senede kaldi 1.98 ortalamada kaldim :D
    bu donem gene 10ders aliyorum gelecek donemde tek ders ile bitirim allahin izniyle :D
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MORFEUS -- 14 Kasım 2015; 22:27:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MORFEUS

Valla gecen sene gecen senede kaldi 1.98 ortalamada kaldim :D
    bu donem gene 10ders aliyorum gelecek donemde tek ders ile bitirim allahin izniyle :D

Az kalmişti.1 sene sonra cevap vereydin ya

Ben mezunum şu anda biçok yerde banka vs. Aöf damgasi yiyorum.Bu memlekette okusan bi dert okumasan da.En azindan askerliği kisa dönem yapmak da bişeydir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Harbi 3marttaki cevabina yazmisim dh daha dun bana bildirdi ama yeni msjin var diye garip :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MORFEUS -- 15 Kasım 2015; 12:46:11 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.