Şimdi Ara

İşletme Rehberi:Boun_Econn (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
9
Favori
1.748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sağ olasın hocam yararlı konu. Boğaziçi işletme için yazdığın hepsi doğru

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kankam bu mesajları gece güncelleme lütfennn zmsmdmsmsksmksmsms

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Rehber tamamlandı,eklemeler ve değerlendirmeler gelirse onlar ana konuya yerleştirilecek.

Açıkçası Marmara başta olmak üzere bazı okulları merak ediyorum ancak ben aklımda ilk yazdığım 4 okul olduğu için birde ODTÜ bir ihtimal diyordum başka da bir şeyi sınava hazırlanırken hiç düşünmedim haliyle herhangi bir bilgim yokken boş keseden sallamak istemiyorum.

İşinize yarar umarım,ben kötü bir okulda okudum ama iyi yerde okuyanların da (kendince)çoğunun rehberlik hocası boş yani kimse gelip de bize yol göstermedi.

Öğrenci kalitesinin ve ortamın önemini burayı kullandıktan sonra daha iyi anladım.Yarın 11 gibi gidip kayıt olacağım ve kartımı alacağım.Resmi olarak öğrencisi olmaya gidiyorum,bölümü de köpek gibi kendimizi geliştirerek tamamlarsak bu iş bitti.

Ne zaman dinlenecem,mezarda

• GrazieRagazzi kullanıcısına yanıt

Yav hep uyuyacağın zamana denk getirdik valla şimdi yatıyom zaten,birkaç güne yurda yerleşince daha konu monu yok 

• Bismillahirrahmanirrahim şimdi sıra bende telefonun yanında ve seslidedir inşallah da bi fırla ayağa bakayım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hazırlıkta 10 ay okuyacağız dün resmileşti haliyle bölüme şu an için 1 sene uzağız gibi ama hazırlık atlayan arkadaşlara tebrikler umarım bölümden zevk alırlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu konuyu tam zamanında buldum. Sorularımın hepsine cevap verilmiş. Çok güzel araştırmış ve açıklamışsınız hocam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bilkent hazırlık nasıldı hocam

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.