Şimdi Ara

İşletme ve Ekonomi İsteyenler-Okuyanlar İçin! Sizce hangisi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
1
Favori
3.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Boun uluslararası ticaret gecen sene 54 k ile kapattı bu sene 25-35 arasına döner bence yazma puanına yazık etme,ama özelleri bilkent koç dışında özel iktisat işletme yazma hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • coreturk4 C kullanıcısına yanıt
    İtü ekonomi istiyordun demi sen rakip elemeyin bu kadar 4k yapacak adam odtü gs gibi üniler dururken 2 yıllıktan bozma yüksekokulu mu teecih edecek xd ederse de aşşah akıl fikir versin

• quote:

Orijinalden alıntı: Cax10

İtü ekonomi istiyordun demi sen rakip elemeyin bu kadar 4k yapacak adam odtü gs gibi üniler dururken 2 yıllıktan bozma yüksekokulu mu teecih edecek xd ederse de aşşah akıl fikir versin
    Hocam boun iki yıllıktan bozma değil diye biliyorum ve maalesef Ankara istemediğim için GS’den sonra bir anda 14klık itüyedüşüyorum

• teslanikolay T kullanıcısına yanıt
    Tarihini araştır istersen yüksekokul orası 4seneye çıkardılar hepsini bölümler oturunca bu sene tmye geçirdiler neyse hocam kafana göre ama buradaki yorumların çoğu adam kendi yazcak diye senin tercihini değiştirmeye dayalı ayıktırayım seni

• teslanikolay T kullanıcısına yanıt
    Puanın sağlam gelcek hocam hayırlısı neyse o olun hakkında düşündüğün üniversitelerin imkanlarına ders programına mezunlarına vs bakmanı öneriririm şuraya gir buraya gir demek istemem

• 2 yilliktan bozma değil hocam yanlış biliyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Cax10

Puanın sağlam gelcek hocam hayırlısı neyse o olun hakkında düşündüğün üniversitelerin imkanlarına ders programına mezunlarına vs bakmanı öneriririm şuraya gir buraya gir demek istemem
    Hocam baktım hepsine ancak işte GSÜ olmazsa mantıklı bir bölüm yok sıralamayı değerlendirebileceğim. Muhtemelen olabilir ama olmazsa bu bahsettiklerimi altına hangi sırayla yazmalıyım çok kararsız kaldım
  • Araştır eskiden neymiş şimdi ne olmuş

• Ayrıca ben o bölüm kötü demiyorum ama adam 4k olurum diyor 4k ya çok iyi alternatifler mevcut

• 4k ya galatasaray iktisat da işletme de gelir geçen sene bile işletme 5.700 küsür iktisat 6.000 le kapatmış ayrıca kontenjanlar da arttı bence gelir.Ben de galatasaray istiyorum bakalım hayırlısı olsun.

• Cax10 C kullanıcısına yanıt
    Fikrim değişti, hem de mezuna kaliyorum. İnanmak zorunda değilsin zaten inandiğinda elime bir şey geçmeyecek.

Fikrim değişti, hem de mezuna kaliyorum. İnanmak zorunda değilsin zaten inandiğinda elime bir şey geçmeyecek.

• Sonric kullanıcısına yanıt
    Adı geçen bölümlere bir de bilkente baktmıştım

Düzeltmeniz için teşekkürler
  • coreturk4 C kullanıcısına yanıt
    Biz bunları yer miyiz ya adamın geleceği ile oynamaya ne hakkınız var

• Hocam bilkente de bakmanı öneririm tam burslu dşünebilirsin bildiğim kadarıyla tam burslu 10k dan girenlere bilkent harçlık yurt imkanı vs veriyordu onu da araştırmanı öneririm

Burada yazilan 1 yorumla tercih yapacaksa tercih yapmasin zaten.

Ben olsaydın diye de belirttim. Mezuna kalacagim diye belirttiğim bir sürü yorum var hem sinav öncesi hem de sinav sonrası. Kaldı ki ben boğaziçi uluslarasi ticaret konusuna da yorun yaptim. Odtü iktisati da istedigim yönünde yorum yaptim. Bölümlerin sıralamaları vs önemli değil. Kaldı ki itü ekonomiyle yakın sıralamalarda kapanacak 2 bölümde. Hatta bogaziçinin daha önde olacağını düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Wubba Lubba Dub Dub

Adı geçen bölümlere bir de bilkente baktmıştım

Düzeltmeniz için teşekkürler
    Puanının düşük olması beni şaşırtıyor. Bu akreditasyon Boğaziçi'nde bile yok.
  • Gençler polemiğe girmek yerine hangi bölümün avantajları neler onları net bir şekilde konuşsak?
  • up
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.