Şimdi Ara

İşletme ve Ekonomi İsteyenler-Okuyanlar İçin! Sizce hangisi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
1
Favori
3.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uluslararasi ticaret çöp is bulamazsiniz onunla

Boun un normal isletme iktisat ina yetmiyor mu puaniniz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ponchik

Uluslararasi ticaret çöp is bulamazsiniz onunla

Maalesef yetmeyebilir hocam

• quote:

Uluslararasi ticaret çöp is bulamazsiniz onunla

neden öyle düşnüyorsunuz hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: teslanikolay

Maalesef yetmeyebilir hocam

Alıntıları Göster
    Eskisi gibi mi bilmiyorum sen yaz gelmezse alt tercihine git diyecegim ama yeni sisteme uzagim

Ama yine bilinen temel bolumlere yazin daha analitik olmasi nedeniyle iktisat tutmuyorsa isletme (hangisi yuksek bilmiyorum)

Uluslararası ticaret bence kesinlikle 2 yilliktan cekistirilerek 4 yil yapilmis bir bolum

İsveren olarak dis ticaret satis disinda hic bir bolume almam

Ama iktisatciyi muhasebeye finansa satinalmaya ve dis ticarete alirim

Bankacilikta iktisatla her birimine uygunsunuz, uluslararasi ticaretle de kagit uzerinde (muhendisler bile aliniyor sonucta) ama bir adim geriden kovalarsiniz

Auditte pek tecrubem yok alirlar mi bilmem

Ne bekliyorsun ki uluslararasi ticaret okuyunca sana okulda nereden neyi alacan nereye neyi satacan ogretecekler hemen bir import export sirketi kuracan ve parayi vuracan mi

Reel olun biraz

Boun da olsa benim sahsi kanaatim o bolum cop

Edit git got olmus onu duzettin :) (basit imla olsa ugrasmazdim da)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ponchik -- 17 Temmuz 2018; 22:27:57 >

• quote:

Eskisi gibi mi bilmiyorum sen yaz gelmezse alt tercihine git diyecegim ama yeni sisteme uzagim

Ama yine bilinen temel bolumlere yazin daha analitik olmasi nedeniyle iktisat tutmuyorsa isletme (hangisi yuksek bilmiyorum)

Uluslararası ticaret bence kesinlikle 2 yilliktan cekistirilerek 4 yil yapilmis bir bolum

İsveren olarak dis ticaret satis disinda hic bir bolume almam

Ama iktisatciyi muhasebeye finansa satinalmaya ve dis ticarete alirim

Bankacilikta iktisatla her birimine uygunsunuz, uluslararasi ticaretle de kagit uzerinde (muhendisler bile aliniyor sonucta) ama bir adim geriden kovalarsiniz

Auditte pek tecrubem yok alirlar mi bilmem

Ne bekliyorsun ki uluslararasi ticaret okuyunca sana okulda nereden neyi alacan nereye neyi satacan ogretecekler hemen bir import export sirketi kuracan ve parayi vuracan mi

Reel olun biraz

Boun da olsa benim sahsi kanaatim o bolum cop

Edit git got olmus onu duzettin :) (basit imla olsa ugrasmazdim da)

Alıntıları Göster
    haklısınız hocam da itü ekonomi de hepsi tamam da boun ut'a gelince mi durum böyle oluyor o da biraz saçma değil mi?

• quote:

haklısınız hocam da itü ekonomi de hepsi tamam da boun ut'a gelince mi durum böyle oluyor o da biraz saçma değil mi?

Alıntıları Göster
    Detaylica yazdim anlattim tamam uni onemli de sirf boun diye cop bir bolume gitmenin alemi yok

Ben anlattim sen neden israrla tercih ettigini belirt madem mantikli mi degil mi yorum yapalim

O bolumde ne ogrenmeyi kendine ne katmayi bekliyorsun

Mezun olunca ne is yapmayi bekliyorsun

• quote:

Detaylica yazdim anlattim tamam uni onemli de sirf boun diye cop bir bolume gitmenin alemi yok

Ben anlattim sen neden israrla tercih ettigini belirt madem mantikli mi degil mi yorum yapalim

O bolumde ne ogrenmeyi kendine ne katmayi bekliyorsun

Mezun olunca ne is yapmayi bekliyorsun

Alıntıları Göster
    Hocam ben BOUN ve İTÜ'ye eşit mesafedeyim, ve UT, Ekonomi, İşletme gibi bölümlerde iş imkanlarının benzer olduğunu düşünüyorum. Sadece neden BOUN ya da neden İTÜ önce yazılmalı onu düşünüyorum. Birinin diğerine göre avantajı nedir? Sonuçta İTÜ Ekonomi bugüne kadar 6 mezun vermiş bir bölüm. Bu ikisini karşılaştırırken birine çöp diyip durmaktan ziyade biri diğerinden neden daha iyi onu anlamaya çalışıyorum.

• hayvanat9999 H kullanıcısına yanıt
    Hocam, neden çöp olsun ki? Hem TM bölümlerinde de yurt dışı imkanı en yüksek iki bölüm değil mi iktisat ve işletme?

• itü işletme ? Abd ye gönderiyormuş

• quote:

Orijinalden alıntı: 1998Özge_SaoPaulo

itü işletme ? Abd ye gönderiyormuş
    Hocam sunny bambaşka bir şey ve pahalı.

• Gs İktisat yaz hocam. Ayrıca Boun UT'ye çöp diyenlere bakma. Araştırmamış, etmemiş. Sırf yüksekokul diye çöp diyor. Allah bilir iki yıllık sanıyorlardır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sonric

Gs İktisat yaz hocam. Ayrıca Boun UT'ye çöp diyenlere bakma. Araştırmamış, etmemiş. Sırf yüksekokul diye çöp diyor. Allah bilir iki yıllık sanıyorlardır.
    Sağolun hocam. Benim de önceliğim GS İktisat, ama altına İTÜ Ekonomi mi yoksa Boun UT mu?

• quote:

Sağolun hocam. Benim de önceliğim GS İktisat, ama altına İTÜ Ekonomi mi yoksa Boun UT mu?

Alıntıları Göster
    Rakip elemek gibi olur ben cevap vermeyeyim. Çünkü bu iki bölümden birisini de ben yazacağım. Ama inşallah size GS İktisat gelir de bizim önümüz açılır hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sonric

Rakip elemek gibi olur ben cevap vermeyeyim. Çünkü bu iki bölümden birisini de ben yazacağım. Ama inşallah size GS İktisat gelir de bizim önümüz açılır hocam.

Alıntıları Göster
    pm gönderdim hocam
  • teslanikolay T kullanıcısına yanıt
    Birader ben 2yıllıktan bozma diyince yanlış biliyorsun yazmışsın adama haklısınız yazmışsın

• Sonric kullanıcısına yanıt
    2 yıllık değil ama 2 yıllıktan bozma ayrıca adam 4k bekliyor yüksekokula gidecekse kendi bileceği iş

• Hocam kaç net yaptınız ? Bende o civarda işletme iktisat istiyorum. Ama Ankara da yazarım ben.

GS uluslararası iliskiler

Bilkent işletme

Bilkent iktisat

GS isletme

GS iktisat

ODTÜ işletme

İTÜ econ veya bilgi işletme

Son yazdığımda 2 tane yazmamın sebebi tercih etmek zor. İTÜ'nun marka değeri var bilgiye göre ama bilginin LSE programı acayip değerli. Ama o program da herkese sağlanan birşey değil tabi ki

• quote:

Orijinalden alıntı: Pony Hunter

Hocam kaç net yaptınız ? Bende o civarda işletme iktisat istiyorum. Ama Ankara da yazarım ben.

GS uluslararası iliskiler

Bilkent işletme

Bilkent iktisat

GS isletme

GS iktisat

ODTÜ işletme

İTÜ econ veya bilgi işletme

Son yazdığımda 2 tane yazmamın sebebi tercih etmek zor. İTÜ'nun marka değeri var bilgiye göre ama bilginin LSE programı acayip değerli. Ama o program da herkese sağlanan birşey değil tabi ki
    hocam boun ut niye düşünmüyorsunuz? bilgide de yurt vs ücretleri korkutuyor gözümü
  • teslanikolay T kullanıcısına yanıt
    Hocam boun ut biraz daha aşağıda kalıyor benim gözümde bu bölümlere göre. Onun yerine boun ybs yazardım ben. Ama o kadar düşük dusunmenize gerek yok GS İTÜ kesin tutar bence. Kaç net yaptınız bu arada ben de aynı civarlardayim da

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.