Şimdi Ara

İSMAİL YK ROBOT MU?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • puhahahahaahhaha canım konu açmak istedi sorry!!!

• mutfak robotu
  • Yaw ilerleyin kardeshim ya ,atın shu at göslüqlerinisi yaws..İlerleiyin yaws..
  • İsmail YK robottur arkadaşım,robot.
    Tavuk da sürüngendir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1881 -- 15 Ekim 2005, 21:06:34 >
  • Takunya...
  • Hayır İsmail Yk ---> ASIMO'nun amcaoğludur
    yani Robottur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yok artık Nihat Doğan da mı....
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Robot görünümlü Şahin olma olasılığıda var yoksa o Doğan mıydı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi internetboy -- 16 Ekim 2005, 9:40:15 >
  • Kush gribi die bişi yoqtur ..Kush cenneti Aydındadır ..Bknz:Kushum Aydın....
  • quote:

Orjinalden alıntı: aceventura

Kush gribi die bişi yoqtur ..Kush cenneti Aydındadır ..Bknz:Kushum Aydın....

muhhaha alakaya maydonos

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roswell -- 16 Ekim 2005, 10:21:48 >

• ilk gördüğümde sadece yürüyebiliyordu şimdi ise hem şarkı söyleyip hem dans edebiliyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: aceventura

Kush gribi die bişi yoqtur ..Kush cenneti Aydındadır ..Bknz:Kushum Aydın....

ben aydında yaşıyorum ayrıca rumeli hisarında california oldugunu bilmiyordum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Usta_AsH -- 16 Ekim 2005, 11:53:05 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ADSIZ

ilk gördüğümde sadece yürüyebiliyordu şimdi ise hem şarkı söyleyip hem dans edebiliyor

versiyon upgrade etmişlerdir yoksa hayatta olmaz
  • bimiyorum izlediniz mi ama bi programda adama diolar danslarınız hep maykıl ceksına benziyo
    bizim robotX in cevabı : ya adam yıllardır dans ediyo bütün dansları yapmış. biz nasıl dans edersek edelim adamın dansına benziyo !!
  • ismaillll
  • ROBOT kılığındaki bir İNSAN'dır.
  • bence bır robot degıl robottanda ote bısey en azından robot onceden verılmıs emırlerı uygular ama ısmaıl yk kafasına gore takılan ıse yaramayan bır robot byeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
  • asıl robotluk burada aynı şeyleri tekrarlamaktır da arkadaşlar...
  • Robot diil Zurna
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.