Şimdi Ara

İsmimiz bize benziyor mu? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Ömer

Nasıl bir Ömer hayal ediyorsunuz?

Bana lütfen kızmayın yada darılmayın.Çünkü siz sordunuz ben de düşüncelerimi söylüyorum.

Hz.Ömer'in isminin arkasına sığınmış, olayların karşısında sessiz kalmayı sevmeyen, muhafazakar düşünceli bir bayan hayal ediyorum
  • Benim gerçek adım da formdaki kullanıcı adım da ben yansıtıyor.İsimler insanın fiziğini ya da kişiliğini yansıtır.Bu belkide o ismin anlamının bilinçaltımıza verdiği bir emirdir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Trakonyagül

quote:

Bana lütfen kızmayın yada darılmayın.Çünkü siz sordunuz ben de düşüncelerimi söylüyorum.

Hz.Ömer'in isminin arkasına sığınmış, olayların karşısında sessiz kalmayı sevmeyen, muhafazakar düşünceli bir bayan hayal ediyorum

demekki isimler insan kişiliğini yansıtmıyomuş
  • Bayan değilim yanlış anlaşılmasın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ömer -- 9 Aralık 2007; 5:44:18 >
  • Düşüncelerinizi yansıtırken çok kibar ifadeler kullandığınızdan o kanıya vardım.Sizi kırdıysam kusura bakmayın.O zaman çok kibar beyfendisiniz.

İsimler insanın ya kişiliğine ya da fiziğine yansır.Halen bu görüşe sahibim.
  • quote:

Biraz avatarınızdan etkilenerek:
    Ciddi, vakur, hemen kızmayan, sabırlı, Kim ne derse desin işine bakan sağlam bir erkek karakter @Ömer.
  • quote:

Böyle Olmasın da abi...

İsmimiz bize benziyor mu?
  • banada oluyo bu mesela bazen adama bakıyorum cafer diyorum ama adamın adı osman cıkıyo sonra öğreniyorum ki adamın 2.ismi cafermiş rastlantı
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.