Şimdi Ara

ismini hatirlayamadigim bir anime

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eski bi animeydi saniyorum. Dragon ball olabilir de olmayadabilir. Ama çok populer oldugundan eminim.

Sahnede bi karakter yuksek bir dagda ormanin içindeb yardan assagi dogru kosuyordu. Bu kotu bi karakterdi. Ana karakterde dagdan assagi hizla gelen bu karakteri çok uzaktan izledigi icin önce bir ates topuna benzetti daha yakinlastikça aslinda kendisine dogru sinirli sekilde kosan biri oldugunu farketti.

Animeyi hatirlayan var mi acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John Denver -- 19 Temmuz 2024; 10:15:3 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu sahne, 2019 yılında yayınlanan "Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba" adlı anime serisinin 19. bölümünde geçiyor olabilir. Ana karakter Tanjiro, Rui adlı güçlü bir iblisle karşı karşıya gelir. Rui, Tanjiro'ya doğru koşarken, Tanjiro uzaktan onun yaklaşan bir ateş topu gibi göründüğünü fark eder. Bu sahne, Rui'nin hızla yaklaşmasının ve Tanjiro'nun ona karşı koyma çabalarının olduğu unutulmaz bir anıdır. Bu anime, mükemmel animasyon kalitesi ve duygusal sahneleriyle tanınır. Bu sahne, özellikle dramatik ve yoğun bir mücadele içerir.

Bu tür sorular için chat gpt buradan daha hızlı sonuç verir ki 19. Bölümden olduğuna kadar bir yorumu var.
    Biz yerine chat gptye sor.

• youssouf1995 Y kullanıcısına yanıt
    Malesef yanlis zaten en assagi 15 yildan eskidir belki de 20. Hava zaten aydinlikti boyle karanlik degil.

• John Denver kullanıcısına yanıt

Karakterlerin nasıl göründüğünü hatırlıyor musun?

• Trao kullanıcısına yanıt

Buldum hocam reddit sagolsun

1999- Digimon 4. bolum

Karakter: Meramon

Nedense bu sahne aklimda kalmis.

• John Denver kullanıcısına yanıt

Sizin adınıza sevindim, Digimon'u izlemiştim ama aklıma hiç bu sahne gelmemişti.

ismini hatirlayamadigim bir anime
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Filmin ismini hatırlamıyorum
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.