Şimdi Ara

İsmini unuttuğum film

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bi film arıyorum ana karakteri hayatını anlatan cinsiyet değiştirmiş biriydi. Tam emin olmasamda zaman yolculuğu veya o tarz bişey vardı. Ve film beyin yakan bir türdendi sonunda da bişeyi ele geçiriyodu ve bi kişi aslında o çıkıyo gibi bişeydi tam hatırlamıyorum o yüzden kusura bakmayın ve şimdiden teşekkürler.

• Predestination (2014)
  • obili O kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam aynen buydu.
  • Arkadaşlar bir film izlemiştim yıllar önce ve hangi film sitesine baktıysam bulamadım yardımcı olana da olmayana da çok minnet duyacağım :) yabancı bir konusu absürt komedi ve adamlar bir bahçeli eve gidiyor bahçe duvarı yarım metre ve kapısı kilitli üstünden atlamayıp kapı kilitli deyip geri dönüyorlar başka bir sahnesi de adamın okları bitiyor ordan bir tavuk bulup ok yerine onu fırlatıyor böyle bir film şimdiden teşekkürler :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurali1

Arkadaşlar bir film izlemiştim yıllar önce ve hangi film sitesine baktıysam bulamadım yardımcı olana da olmayana da çok minnet duyacağım :) yabancı bir konusu absürt komedi ve adamlar bir bahçeli eve gidiyor bahçe duvarı yarım metre ve kapısı kilitli üstünden atlamayıp kapı kilitli deyip geri dönüyorlar başka bir sahnesi de adamın okları bitiyor ordan bir tavuk bulup ok yerine onu fırlatıyor böyle bir film şimdiden teşekkürler :)

Hot Shots 2

• obili O kullanıcısına yanıt
    aynen bu çok teşekkür ederim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yalnız konuyu açan arkadaş hayvani spoiler vermiş.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.