arkadaşlar bir kez tv de izlediğim bir film vardı çok güzeldi ama adını unuttum rica etsem yardım edermisiniz filmde bir kadın bi erkek bir çocuk buluyor bir müddet sonra çocuk krize giriyor hastanede çocuğun uyuşturucu krizine girdiği ortaya çıkıyor sonrasını tam hatırlamıyorum rica etsem bu filmi bilen varsa cevap yazsın
çocuğun iki gözü, iki kulağı, bir burnu ve bir ağzı, iki bacağı ve iki kolu mu vardı??
Dahada açman lazım.
quote:
Orijinalden alıntı: Kediyeyolgösterenadam
Dahada açman lazım.
çocuk en fazla 7 yaşlarındaydı dahada küçük olabilir sonra kadın buna çözüm arıyor bulup bulmadığını hatırlamıyorum ama çocuk erkekti ve çocuğun uyuşturucudan dolayı krize girdiğini anlayınca bunun sebebini araştırıyordu yani bu yaşta nasıl böyle bir bağımlılığının olabileceğini araştırıyordu
quote:
Orijinalden alıntı: DeathLost
çocuğun iki gözü, iki kulağı, bir burnu ve bir ağzı, iki bacağı ve iki kolu mu vardı??
fazla detay olmadığı için pardon iyice düşününce bunlarda aklıma geldi umarım yeterli olur
çocuk en fazla 7 yaşlarındaydı dahada küçük olabilir sonra kadın buna çözüm arıyor bulup bulmadığını hatırlamıyorum ama çocuk erkekti ve çocuğun uyuşturucudan dolayı krize girdiğini anlayınca bunun sebebini araştırıyordu yani bu yaşta nasıl böyle bir bağımlılığının olabileceğini araştırıyordu