Şimdi Ara

iso dosyaları nero ile dvd ye nasıl yazdırılır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
6.924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • netten indirilen rarlı vista dosyaları ile vista dvd si oluşturup bilgisayara format atmak nasıl yapılır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snwr -- 3 Nisan 2009; 12:44:02 >

• rardan çıkardığında iso dosyası gelir,onu da nero gibi programlarla imaj dosyasını dvd ye yazdır seçeneğiyle yazdırırsın vista dvd'n olmuş olur
  •  iso dosyaları nero ile dvd ye nasıl yazdırılır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snwr -- 3 Nisan 2009; 13:29:59 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: snwr

resim çok küçük okunmuyo yazılr

• tamam büyüttüm olmuştur inş
  • quote:

tamam büyüttüm olmuştur inş

neyse okunmuyo ama..... ben anlatim resimli anlatcaktım sözlü anlatalım..

dışarıya çıkarmış oldugun .iso dosyasını nero yardımı ile yazmak için

diske görüntü yazdırın moduna giriyoruz ...

daha sonra

resimdeki yolu takip ederek vista image dosyamızı dvd ye yazdırıyoruz..
    resimden dosya ismini göremedim bende vista.iso dosyası oluşturdum sende o iiso dosyasını gösterceksin

yazdırılan dosya boot özellikli vista cd si olup sistemini rahatlıkla format atılabilir...
    umarım hasarlı dosya indirmemişsindir...
    ve umarımda indirdiğin yerde ilacınıda indirmişsindir....

• tamam suanda yazdırmaya başladım inş olur.resmi okuyamıyorum demişsinde ben resme tıklayınca net olatak okuyabiliorum fakat.çok teşekkür ederim yardımın için
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

tamam suanda yazdırmaya başladım inş olur.resmi okuyamıyorum demişsinde ben resme tıklayınca net olatak okuyabiliorum fakat.çok teşekkür ederim yardımın için

pardon sonradan değiştirmişsin fark edemedim...
  • çok saol hocam dvd oluşu herşey yolunda şimdi format atcam...
  • quote:

çok saol hocam dvd oluşu herşey yolunda şimdi format atcam...

yanlız sistem kurduktan sonra yapman gerekenler var yoksa tekrardan fornat atmak zorunda kalırsın...

ilk yapman gereken

çok daha sonra açılıcak burası sana kolay gelsin...
  • bilgisayarım altındaki şifreyle akivasyonu yapıyorum bir kaç ay öncede aynı şekilde başka bir vista cd si ile format atıp kendi makinemin altındaki etikette yazan şifreyi girmştim hiç bir sorunla karşılaşmadım.suanda bir sorun yok.
  • quote:

bilgisayarım altındaki şifreyle akivasyonu yapıyorum bir kaç ay öncede aynı şekilde başka bir vista cd si ile format atıp kendi makinemin altındaki etikette yazan şifreyi girmştim hiç bir sorunla karşılaşmadım.suanda bir sorun yok.

vistanın hangi sürümü ? madem activasyonunu kulanıyosun çok güzel modifiye vistalar var ama benim ki hoem premium oldugu için modifiye yapan arkadaşlar hep ultimate sürümüne yapmıişlar deli hızlı vistalar ama benim key sadece home sürümünde kullanabiliyorum :(
  • benimde home piremium.hiç ultamate de denemedim.benm orjin cd im home premiumdu.o suan yanımda olmadığı için mecbur netten indrdim.gerçekten modifiye ultamate lerde gözle görülür hız farkı oluyormu?
  • quote:

benimde home piremium.hiç ultamate de denemedim.benm orjin cd im home premiumdu.o suan yanımda olmadığı için mecbur netten indrdim.gerçekten modifiye ultamate lerde gözle görülür hız farkı oluyormu?

evet kardeş bide kullanılmayan servisleri çıkarıyolar herkese diyorum inanmıyolar ben bi visya modifiye kullandım aynı xp gibi o kadar hızlı yani

ama benim için olmazsa olmazı çıkarmışlar içinden 1mb bile yer tutmayan ekran alıntı cihazını çıkarmışla r sonradan o kadar ugraştılar entegre edemediler
    sırf o yüzden kendi vistamı kulllanıyorum

bayılıyorum ekran alıntı cihazına :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.