Bildirim
iso dosyası
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Boyle birsey mumkun degil sanirim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ben biyerde görmüştüm windowsun bütün işletim sistemleri vardı ve hangisini format atmak istiyorsak onu seçiyorduk o yüzden böyle birşey sordum teşekkürler -
Hangi isletim sistemini kuracaksaniz onu indirir kurarsiniz oylesi daha iyi bence.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
tmm teşekkür ederim yardımınız için -
o sizin elinizde olmayan birşey microwoftun öyle tüm işletim sistemlerini kapsayan bir DVD si size windows 7 nin tüm süRürümleri içinden seçme fırsatı veriyor sizin elinizdeki isoları bu şekilde boot da göstermeniz için heralde program filan yazmanız gerekebilir bildiğim kadarıyla -
multiboot usb diye araştırınız...
ben 16 gb. flash bellek oluşturmuştum...
1 ay uğraşmıştım...
tnctr.com da bluelife ustadan öğrenmiştim...
ben uğraşamam diyorsanız...
hazırını satanlar var...
buraya bakın...
www.perfectxp.blogspot.com
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vtnsvr -- 19 Kasım 2013; 13:55:22 > -
Arkadaslar yardiminiz icin tesekkur ederim ben sorumun cozumunu buldum direk o sekil de olan cd aldim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- ekran kartı görüntü vermiyor
- 6 köşeli yıldız vida nasıl açılır
- bu bilgisayara bağladığınız en son usb aygıtı arızalı olduğundan
- 192.168.1.1 tp link
- cs 1.6 tam ekran yapma
- windows ekran görüntüsü alma
- ekran videosu alma
- bilgisayar hızlandırma
- suya düşen telefon
- bağlantı sıfırlandı hatası
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X