Şimdi Ara

ISO dosyasını USB belleğe yazdıramıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • XP Windows işletim sistemi yerine lubuntu kurmak için Rufus ile belleğe dosyaları yazdırırken hata alıyorum. Rufus son sürüm benim bilgisayarım için uyumsuz, önceki versiyonlarından birini indirdim ama şöyle bir uyarıyla karşılaşıyorum.
    quote:

Idlinux.sys
    Idlinux.bss

İnternette konuyla ilgili arama yaptığımda istenen bu iki dosyayı indirdim ve ilgili klasör içine attım ama sorunum çözülmedi. Alternatif program ya da başka tavsiye verebilir misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar unetbootin programı ile bu sorunu bertaraf ettim ama bu sefer de flash bellek ön yüklemesini yaptıktan sonra kurulum aşamasında error aldım. Teknoloji ile aram çok iyi sayılmaz. Bütün çıktıyı paylaşamıyorum ama son satırda şu yazmakta
    quote:

random: 7 urandom warning(s) missed due to ratelimiting

İşin kötüsü Windows üzerine kurduğum için elim kolum bağlı. Yardım edin lütfen. Ekran şu şekilde 2 saattir aynı. Stabil, ilerleme yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi humanx -- 29 Mart 2019; 12:53:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam İSO dosyasını bozuk indirmiş olma ihtimaliniz çok yüksek rootlu Android cihazınız varsa drivedroid uygulaması ile pc nize format atabilirsiniz aksi taktirde başka bir pcden yeniden bellek oluşturma gerekecektir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • universal usb installer

ile dene ve sorunsuz ilerlersen sonucu buraya yaz ! :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Format usb'sine dosya yükleme
    10 yıl önce açıldı
    Dvd dosyalarını birleştirme
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.