Şimdi Ara

ISO performansı iyi makine önerisi... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
2.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • kardeş 900 lira paran varmış nasıl yetmiyor az birşey daha koy vereyim benimkini
  • Sağol şimdilik beklemedeyim...Dediğim gibi o zamana kadar satılmazsa veya fiyat düşerse alırım belli olmaz...
  • kardeşim öğrenciyim diyorsun. fotoğraf makinesi almak istiyorsun. yaw lise mi üniv mi bilmiyorum ama sen bu fotoğraf işine hiç girme derim. Kara delik gibi. Girdinmi çıkamazsın. Onu alalyım bunu alayım, şu lensi alayım, bu tüpü alayım, yok iso yetmedi 50d alayım.

okulunu bitir eğer iş bulurusan o zaman rahat rahat alırsın. Hobby olarak çekersin.
  • öğrenci için en iyisi dslr like... eğer babanız zenginse onu bilemem
  • Babam zengin değil ama fotoğraf çekmeyi seviyorum.Belli bir kompozisyon falan değil anı yakalamak için...

Üniversite de okuyorum ve aldığım bursu fotoğraf makinesine harcamak istiyorum...Yoksa bende dslr almaya cesaret etmezdim ekonomik durumumu biliyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sugarboy

kardeş 900 lira paran varmış nasıl yetmiyor az birşey daha koy vereyim benimkini

satamadın yine
  • 900 lirayı gözden çıkarıyor ama canon 30d yi almıyor... almak isteyen birileri çıkar er ya da geç
  • quote:

Orijinalden alıntı: rok54

Babam zengin değil ama fotoğraf çekmeyi seviyorum.Belli bir kompozisyon falan değil anı yakalamak için...

Üniversite de okuyorum ve aldığım bursu fotoğraf makinesine harcamak istiyorum...Yoksa bende dslr almaya cesaret etmezdim ekonomik durumumu biliyorum...

Anı yakalamak için kompakt makineler daha uygun değil mi? usta bir fotoğrafçı "anı yakalamak için kompakt makine aldım." demişti.
  • Doğrudur bende de var kompakt makine...Asıl amacım spor müsabakalarını çekmek ve kompakt makineler bu ihtiyacımı karşılamıyor...Onun dışında anı yakalamak ve kaliteli fotoğraflara sahip olmak...
  • anı yakalamak için kompakt makine kullanabilirsiniz
    sonuçta cebinize atar her yerde çekim yapabilirsiniz
    fakat ne kalitede çekimler alırsınız orası tartışılır
    artık kompakt makine kullanmak yerine iyi çeken bir cep telefonu alın daha iyi
  • Aslında... Olympus E-P1 yeni çıktı. Türkiye' ye ne zaman gelir, fiyatı ne olur, bilinmez. Kompakt boyutları ve 17.3 X 13 mm. ebadındaki sensörüyle gözardı edilemeyecek bir ürün gibi duruyor.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.