Şimdi Ara

İspanya ya gidiyorum tecrübelilere sorularım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şubat ayında İspanya ya gitme ihtimalim var bunun için bazı sorularım olacak tecrübeli arkadaşlar cevaplarsa sevinirim

Hostel rezervasyonunu booking den bütün günler için tek bi yerden yapıp sonra iptal edeceğim. Kalacağım yere o şehire gidince karar vereceğim bu durumda pasaport kontrolünde sorun yaşar mıyım?

Öğrenciyim vize alırken gezime sponsor birini göstermesem ama hesabımda yeterli para olsa olur mu?

Şehirlerarası otobüs fiyatları nedir örnek Barselona Madrid arası internette baktım 30 euroya da var 5 euroya da var siz ne kadar ödediniz?

Booking de en ucuz hostel 10 euro. Şehirlerde booking üyesi olmayan daha ucuz hostel bulmak mümkün mü?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Pasaport kontrolünde %99 ihtimalle sorun yaşamazsınız.
    Yeterli kazancınız varsa sponsora gerek yok.
    İspanya içinde otobüsle yolculuk yapmadım. Ancak tecrübelerime göre 5 euro gerçekçi bir fiyat değil. Belki erken rezervasyonda 3-5 koltuğu promosyon olarak 5 euroya satıyorlardır. Ancak bütün koltukların 5 euro olmasına imkan yok. Barcelona-Madrid arası tahminen 25-30 euro civarında bir fiyata bilet alırsınız.
    10 Euro'dan ucuza hostel bulmak imkansız. 10 Euro'ya bulduysanız o fiyat 10-15 kişilik yatakhane tarzı yurt odalarındaki fiyattır. 10 euro bile düşük. Şehir dışında da olabilir.
  • Sebastianbjk kullanıcısına yanıt
    Öncelikle cevaplarınız için teşekkür ederim

Siz şehirlerarası seyahatlerini nasıl gerçekleştirdiniz? Hem zaman hem ekonomi düşünecek olursak ne önerirsiniz. Ayrıca bilet fiyatına baktığım sitede 30-35 euro arasına da Barcelona Madrid bileti vardı ama gece yolculuğu yani gündüz yolculuğu fiyatlar ucuz gece yolculuğunda ise pahalı olarak gördüm

• Söylediğiniz fiyatlar son derece normal bundan daha altını kesinlikle bulamazsınız. Marketler diğer Avrupa şehirlerine nazaran çok daha ucuz, yemeği öyle hallederseniz paradan tasarruf edersiniz.

Ama karşılaşacağınız fiyatlar budur daha azını kesinkez beklemeyin ona göre bir parayla gidin.

Ayrıca 10€'luk hosteli merak ettim toplama kampı olmasın
  • Mnrl89 M kullanıcısına yanıt
    Evet çok iç açıcı bi yer değildi booking de fiyat sıralaması yapınca Barcelonada ki en ucuz yer olarak gösteriyor

• quote:

Orijinalden alıntı: thej01

Evet çok iç açıcı bi yer değildi booking de fiyat sıralaması yapınca Barcelonada ki en ucuz yer olarak gösteriyor

Öğrenciyim dediniz yabancı dil de varsa "couchsurfing" denenebilir. Airbnb'nin hesaplı ve öğrenci işi versiyonu, aklınızda bulunsun.
    https://www.couchsurfing.com/

Edit: Yanında kaldığınız kişiler hem yaşıt hem de lokal olunca şehri gezmesi de daha eğlenceli oluyor beraber ama tabi yabancı dil şart anlaşabilmek için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mnrl89 -- 30 Ağustos 2017; 20:43:29 >

• avrupa'da flixbus adlı bir olay var. çok önceden alınırsa iki ülke arasını bile 5 euro'ya getirebiliyorsunuz

https://www.flixbus.com/
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mnrl89 M kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederim bakayım siteye

• JaCKiE_BrOwN kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler umarım uygun fiyatlı bişeyler çıkar

• quote:

Teşekkürler umarım uygun fiyatlı bişeyler çıkar

Goeuro sitesinden de bakabilirsin, bizdeki govego biletall gibi sitelerin mantığıyla çalışıyor.
  • Khalasar kullanıcısına yanıt
    Hocam Goeuro ya baktım ilk mesajda bahsettiğim 5 euro ya bileti de o sitede buldum yalnız bilmediğim bişey var yardımcı olursanız sevinirim

Buradaki kredi kartımla ordan bilet satın alabilir miyim? Bilet alabilirsem biletimi İspanya da nerden teslim alacam ordaki istasyona mı gidip binecem direk

• quote:

Hocam Goeuro ya baktım ilk mesajda bahsettiğim 5 euro ya bileti de o sitede buldum yalnız bilmediğim bişey var yardımcı olursanız sevinirim

Buradaki kredi kartımla ordan bilet satın alabilir miyim? Bilet alabilirsem biletimi İspanya da nerden teslim alacam ordaki istasyona mı gidip binecem direk

Tabi kredi kartınızla satın alabilirsiniz. Satın alım işlemini yaptıktan sonra size bilet oluşturuyor o bileti çıktı olarak alıp otobüse binebilirsin. .
  • Khalasar kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim. Goeuroda gerçekten uygun fiyata biletler var

• quote:

Çok teşekkür ederim. Goeuroda gerçekten uygun fiyata biletler var

Rica ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.