Bildirim
İSPANYADAN OYUNA GİREMİYORUM YARDIM LÜTFEN
KabelDirekt – 15m – Ethernet Kablosu, Ağ Kablosu, LAN – 0,25-30m arasında mevcuttur (Gigabit Ağlar için Fiber Hızı, RJ45 ile Switch/Router/Modem, siyah/mavi) : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/dp/B018M7BC4K
9 ay önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Oynadıgın İD ile daha önce Türkiyeden giriş yaptıysan sadece Türk İP adresinden baglanabilirsin oyuna 1527 patchinden sonra böyle oldu diye biliyorum ben... -
quote:
Orjinalden alıntı: BrutalAssassin
Oynadıgın İD ile daha önce Türkiyeden giriş yaptıysan sadece Türk İP adresinden baglanabilirsin oyuna 1527 patchinden sonra böyle oldu diye biliyorum ben...
aynen öyle hem ne yapıcan ko yu yaw ispanyaya gitmişin biraz gez dolaş hem oranın kızlarıda güzeldir -
ağustosa kadar yurt dısındayım ozaman hıcmı gıremıyecem off ne bıcım bır mantık 2 senelık caar yenıden kasılmazkı sımdı -
quote:
Orjinalden alıntı: EOD
ağustosa kadar yurt dısındayım ozaman hıcmı gıremıyecem off ne bıcım bır mantık 2 senelık caar yenıden kasılmazkı sımdı
ticket at tatildeyim falan yaz düzeltirler -
ticket örneği var onunla ilgili forumda arama yap. -
günah ispanyada knightmı oynanır yaw git sokak sokak dolaş
bu arada hangi bölgesindesin ispanyanın -
ticket at olmadı ip değiştir türkiye üzerinden bağlan -
Kardes madrid de Otobüs durağının köşesinde bir dürümcü var offf tavsiye ederim -
Bende Tanzanyadan giremiyorum ayrıca Amazon ormanlarından ve Kutuplardan da giremiyom
İspanya ya gittikten sonra ordan knighta giremedigin için üzüldügünü söyleme bize bana inandırıcı gelmedi -
arkadaslar gemıyle dolasıyoruz cıddıye almayan arkadaslar ıcın soyluyorum
suan ıspanya almerıa dayız
ARDINDAN CARTEGANA SONRA YUNANISTAN PATRAS ..... DEVAM EDECEK HERZAMAN DOLASAMIYORUM GEMIDE OLDUĞUMDA TAKILMAK ISTEDIM GIREMEDIM OLAY BUDUR CIVITMAYA GEREK YOK BILEN VARSA BIR TAKTIK VERSİN LÜTFEN -
proxy kullan. -
quote:
Orjinalden alıntı: banko77
Bende Tanzanyadan giremiyorum ayrıca Amazon ormanlarından ve Kutuplardan da giremiyom
İspanya ya gittikten sonra ordan knighta giremedigin için üzüldügünü söyleme bize bana inandırıcı gelmedi
Adamın sana yalan borcumu var adam girememiş yardım istiyo aklıma hiç yalan olcağı gelmedi benim
Heralde bende gitsem bende oynardım
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X