Şimdi Ara

İSPANYADAN OYUNA GİREMİYORUM YARDIM LÜTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADASLAR SUAN YURT DISINDAYIM OYUNA BAĞLANAMIYORUM HATA VERİYOR
    ACABA OYUNU BURDANMI İNDİRİP KURMAM GEREKİYOR BİLEN VARSA YARDIM LARINIZI BEKLİYORUM

• Oynadıgın İD ile daha önce Türkiyeden giriş yaptıysan sadece Türk İP adresinden baglanabilirsin oyuna 1527 patchinden sonra böyle oldu diye biliyorum ben...
  • quote:

Orjinalden alıntı: BrutalAssassin

Oynadıgın İD ile daha önce Türkiyeden giriş yaptıysan sadece Türk İP adresinden baglanabilirsin oyuna 1527 patchinden sonra böyle oldu diye biliyorum ben...

aynen öyle hem ne yapıcan ko yu yaw ispanyaya gitmişin biraz gez dolaş hem oranın kızlarıda güzeldir
  • ağustosa kadar yurt dısındayım ozaman hıcmı gıremıyecem off ne bıcım bır mantık 2 senelık caar yenıden kasılmazkı sımdı
  • quote:

Orjinalden alıntı: EOD

ağustosa kadar yurt dısındayım ozaman hıcmı gıremıyecem off ne bıcım bır mantık 2 senelık caar yenıden kasılmazkı sımdı

ticket at tatildeyim falan yaz düzeltirler
  • ticket örneği var onunla ilgili forumda arama yap.
  • günah ispanyada knightmı oynanır yaw git sokak sokak dolaş

bu arada hangi bölgesindesin ispanyanın
  • ticket at olmadı ip değiştir türkiye üzerinden bağlan
  • Kardes madrid de Otobüs durağının köşesinde bir dürümcü var offf tavsiye ederim
  • Bende Tanzanyadan giremiyorum ayrıca Amazon ormanlarından ve Kutuplardan da giremiyom
    İspanya ya gittikten sonra ordan knighta giremedigin için üzüldügünü söyleme bize bana inandırıcı gelmedi
  • arkadaslar gemıyle dolasıyoruz cıddıye almayan arkadaslar ıcın soyluyorum
    suan ıspanya almerıa dayız
    ARDINDAN CARTEGANA SONRA YUNANISTAN PATRAS ..... DEVAM EDECEK HERZAMAN DOLASAMIYORUM GEMIDE OLDUĞUMDA TAKILMAK ISTEDIM GIREMEDIM OLAY BUDUR CIVITMAYA GEREK YOK BILEN VARSA BIR TAKTIK VERSİN LÜTFEN
  • proxy kullan.
  • quote:

Orjinalden alıntı: banko77

Bende Tanzanyadan giremiyorum ayrıca Amazon ormanlarından ve Kutuplardan da giremiyom
    İspanya ya gittikten sonra ordan knighta giremedigin için üzüldügünü söyleme bize bana inandırıcı gelmedi

Adamın sana yalan borcumu var adam girememiş yardım istiyo aklıma hiç yalan olcağı gelmedi benim
    Heralde bende gitsem bende oynardım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.