Şimdi Ara

İspanyol Sineması Hollywood'u geçebilir (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Daha sanatsal filmler ortaya çıkarabilirler bu doğru ama global olarak geçmeleri imkansız.
  • Kore'yi unutmuşsunuz

Oldboy

Ajeossi

Castaway on the moon

a moment to remember

my sassy girl

felan filan bence holywoodu geçerse kore sineması geçer.
  • Geçebilir diyorsun da hangi açıdan geçebilir? Oyunculuk ve senaryo açısından diyorsan eğer, her ülkenin iyisi var kötüsü var... Yok eğer gişe açısından geçer diyorsan, bu zaten imkansız bir şey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Funeralbaris

Kore'yi unutmuşsunuz

Oldboy

Ajeossi

Castaway on the moon

a moment to remember

my sassy girl

Oldboyu izlerken cok sıkıldım

Adamı bi yerde tutuyolar yillar geciyo bi kizla tanisiyo igrenc yemekler yiyo birsuru adami dovuyo korodorda falan filmon konusunu bile tam anlamadim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ŞahinAbi

quote:

Kore'yi unutmuşsunuz

Oldboy

Ajeossi

Castaway on the moon

a moment to remember

my sassy girl

Adamı bi yerde tutuyolar yillar geciyo bi kizla tanisiyo igrenc yemekler yiyo birsuru adami dovuyo korodorda falan filmon konusunu bile tam anlamadim

film güzel ama sonunda işlenen konu tam bir rezillik..

bilmeden de olsa kızı ile ilişkiye girmesi filmi bitiriyor..
    önerilmiycek bir film...izlemesenizde hiç bir şey kaybetmezsiniz..

• Uzakdoğu varken başkasına laf düşmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: slicer

Geçebilir diyorsun da hangi açıdan geçebilir? Oyunculuk ve senaryo açısından diyorsan eğer, her ülkenin iyisi var kötüsü var... Yok eğer gişe açısından geçer diyorsan, bu zaten imkansız bir şey.

senaryo ve oyunculuk açısından son on yılın değerlendimesini yaparsak farkı göreceksin gişe olarak geçemez çünkü amerika'da bol para ve reklam var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguz_19811981

quote:

Orijinalden alıntı: slicer

Geçebilir diyorsun da hangi açıdan geçebilir? Oyunculuk ve senaryo açısından diyorsan eğer, her ülkenin iyisi var kötüsü var... Yok eğer gişe açısından geçer diyorsan, bu zaten imkansız bir şey.

senaryo ve oyunculuk açısından son on yılın değerlendimesini yaparsak farkı göreceksin gişe olarak geçemez çünkü amerika'da bol para ve reklam var.

Oyunculuğu neye göre değerlendiriyorsunuz?
  • Önemli olan seyirci sayısı filmin kalitesi filan diil, en cok seyredilen imdb listelerine bakın bakalım kaç tane amerika dışından film var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cy_x

Önemli olan seyirci sayısı filmin kalitesi filan diil, en cok seyredilen imdb listelerine bakın bakalım kaç tane amerika dışından film var.

ben olayı bu açıdan değerlendirmiyorum , bu mantığa göre en iyi Türk filmi de recep ivedik , saçma sapan bir film çekip bolca reklam yaparak kitlelere izlettirince iyi film mi yapmış oluyorsun yani , son on yılda çekilen amerikan filmlerine bakın ya dünyayı kurtarma saçmalıkları ya da ormanda kaybolan bir grup gencin bir psikopat tarafından kesilip biçilmesi böyle birbirini kopyalayan binlerce amerikan filmi var çektikleri bir kaç iyi film varsa onlarda ya yeniden çevrim ya da başka ülke filmlerinden uyarlama hollywood ciddi konu sıkıntısı çekmekte bu da uzun vadede amerikan sinemasını bitirecek.

• Ben filmi yapan insanların gözüyle anlattım olayı film belki seyirci açısından mükemmel olabilir ama gişede iş yapmayınca pek anlamı kalmıyor.
  • REC seriside süper
  • quote:

Orijinalden alıntı: cy_x

Ben filmi yapan insanların gözüyle anlattım olayı film belki seyirci açısından mükemmel olabilir ama gişede iş yapmayınca pek anlamı kalmıyor.

insanlar çoğu kez gerçekten kaliteli olanı değilde reklamı bolca yapılanı , göz alıcı özel efektleri olanı tercih ediyor , ama bu filmlerin verdiği mesaj ne sıfır bir kere izlenip bir kenara atılan filmler oluyor.
  • bugün de bir filme,o filmin konusuna ne kadar basitçe bakılabileceğini gördük.teşekkür ederim arkadaşlar,teşekkür ederim abi yanlışlıkla kızıyla ilişkiye girmiş piüüü ne biçim film lan o diyen insan.ah be güzel insan.seninde yerin ayrı,
  • quote:

Orijinalden alıntı: idris-tolar

quote:

quote:

Kore'yi unutmuşsunuz

Oldboy

Ajeossi

Castaway on the moon

a moment to remember

my sassy girl

ben o lanet filmi çok övüldüğünden dolayı indirdim ve arkadaşlarımla beraber izledik
    izlediğim adamlarında yarısı namazında niyazında adamlar :)
    film bittiğinde bende bittim nekadar utandığımı anlatamam.
    hayatımın hatasıydı yani.

• Ben bol efektli bilimkurgu filmleri sevdiğimden amerikan sineması dışında bir alternatif yok ne yazıkki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: garrote

quote:

Orijinalden alıntı: idris-tolar

quote:

quote:

Kore'yi unutmuşsunuz

Oldboy

Ajeossi

Castaway on the moon

a moment to remember

my sassy girl

ben o lanet filmi çok övüldüğünden dolayı indirdim ve arkadaşlarımla beraber izledik
    izlediğim adamlarında yarısı namazında niyazında adamlar :)
    film bittiğinde bende bittim nekadar utandığımı anlatamam.
    hayatımın hatasıydı yani.

sizin adınıza gercekten üzüldüm.
    film kötü değil ama filmin sonunda böyle bir olayla karşılaşınca, filmin de bir değeri kalmıyor..

bazı arkadaşlar için normal olabilir, sonuçta renkler ve zevkler tartışılmaz..

• Ben de Hollywood'dan pek hazetmiyorum ama başka bir ülkenin sinemasının Hollywood'u geçebileceğini düşünmüyorum. Çünkü günümüzde insanlar oyunculuktan, senaryodan,yönetmenden çok görsel efektlerine, popülaritesine bakıyor filmlerin.
  • Gecsin her alanda bir İspanyol ustunlugu var
  • İspanyol sinemasından iyi filmler çıkıyor ama Hollywood'un reklam üstünlüğü ve oyuncu kalitesinin çok büyük avantajı var.Yani kısacası geçmesi çok zor diye düşünüyorum.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.